5 semester paket checklistor

När du planerar att resa någonstans finns det vissa saker du bör alltid ta med dig. Var inte en av dem som alltid tenderar att glömma något. Börja göra paket checklistor. Här är de punkter som absolut måste vara på dessa listor. Kolla in dem!

5 semester paket checklistor

Ett. Allmän semestern checklista

Oavsett var du reser, finns det några saker du absolut måste ta med. Vi kallade denna lista allmän checklista semestern och här är vad du har att skriva ner i den.

Först naturligtvis kommer tillräckligt med kläder och skor. Beloppet beror på vart du ska och hur länge du stannar, men se till att du har tillräckligt med underkläder. Direkt efter kläder kommer personliga hygienartiklar som tandborste, tandkräm och tvål. Om du bor på ett hotell som de har förmodligen de tillsammans med schampo och duschgel, men jag alltid ta dem, bara i fallet.

Glöm inte din mobiltelefon laddare (och andra laddare du behöver) och ett par rena handdukar om du inte gillar att använda Hotell handdukar. Plus, glöm inte en kam (en massa folk brukar glömma det) och vissa probiotika om du tenderar att drabbas av magproblem. Kleenexes och våtservetter är ett måste.

Dessa är de viktigaste saker som måste finnas på varje semester paket listan. Allt annat beror på vart du ska, hur mycket du bor, hur är vädret kommer att bli, men oroa dig inte, har vi ytterligare listor för dig.

2. Lake semestern checklista

Ska du på en helg i en sjö hus och du har redan packat saker från den allmänna checklistan? Här är några andra saker du behöver ta med dig.

Ett myggmedel är den första - inte någonsin gå till en sjö hus utan ett myggmedel. Naturligtvis kan du lämna den hemma om det är iskallt ute, men ha i åtanke att myggor behöver bara en varmare dag och att de kan ses även i december och januari.

Dessutom, om sjön är isolerat se till att få mer mat, antingen beredda, eller om du kan laga något i huset gör att du tar alla ingredienser. Om du inte besöka huset ofta, vill du kanske ta ett insektsspray med dig. Se till att få en solkräm, oavsett säsong, och när man går under sommaren ta med din baddräkt.

Tre. Fjällsemester paketet checklista

En av de bästa sakerna du kan göra för en bra semester är att resa till fjällen. Du måste också tänka på de extra saker du behöver bära. Bär alltid varmare kläder när man går till ett berg. Även om det är i mitten av en varm sommar, skulle nätter på ett berg vara ganska kallt. Alltid bära solskyddsmedel om du inte vill solbränna.

Om du ska åka skidor naturligtvis ta med din skidutrustning och extra kläder eftersom du kommer förmodligen bli blöt i snön. Inte skidåkning? Se till att ha spårning skor med dig, eftersom de är mycket bättre för promenader än vanliga skor. Om du är benägna att allergier få lite allergi medicin och det skulle vara en bra idé att ta med en bok, eller någon annan form av underhållning. Vädret i fjällen kan vara mycket svårt och du inte vill ha fastnat i ett hotellrum med ingenting att göra.

4. Spa semester checklista

Du kommer att koppla av och njuta av i ett spa. Detta innebär att du inte behöver ta en massa saker med dig. Naturligtvis saker från allmän checklista är obligatoriska och du kan också få en iPod eller mp3-spelare eller något annat du kan spela musik på och lite lugnande musik. Efter en hel dag av avkoppling, skulle det vara bra att bara sitta i rummet och lyssna på skön avslappnande musik. Om du inte är en stor musikälskare, kommer boken också bra.

Även vissa allergi medicin om du tror att du kan få en reaktion från några av produkterna. Ta en baddräkt och egen handduk för bastun. Se till att lämna alla dina bekymmer hemma och ta bara goda känslor.

Fem. Big city semestern checklista

Är du en stor stadsrundtur personen? Planerar du att besöka en storstad snart? Du vill ha en bra tid, men du vill inte glömma något viktigt? Här är de saker du behöver ha.

Ta med din kamera, eftersom du kommer att vilja ta bilder, och tillräckligt med pengar för alla utgifter och några souvenirer. Om du ursprungligen inte från en storstad, ha i åtanke att förmodligen allt i storstaden är dyrare än i din hemstad. Det är en bra idé att ha någon form av höft eller nacke kassar där du kan hålla dina pengar och dokument på ett säkert sätt, som du inte vill rån att förstöra din semester.

Någon sorts reseguide om staden är obligatoriskt. Du kan antingen få det på papper eller ladda ner det från internet för din smartphone. Och naturligtvis en karta, vill du inte att gå vilse. Om du kommer till ett främmande land, en ordbok av grundläggande fraser, såsom "jag förlorade förmiddagen" och "Talar du engelska?" kommer att vara till stor hjälp. Ta med några trendiga kläder för att gå ut på kvällen.

Var du än väljer att gå, det finns alltid saker du behöver ha med dig. Det är också en bra idé att få så mycket information om platsen du ska besöka som möjligt, särskilt om du reser utomlands. Bekanta dig med tullen i landet och lära sig ett par fraser på det lokala språket, och du kommer att göra din semester bättre. För allt annat du behöver för att ta med, har vi gett dig checklistor semester paket. Nu behöver du bara packa upp och starta din resa.

Aktuella artiklar