5 sista minuten sommar destinationer

Du hade inte planerat din semester i år? Oroa dig inte det finns sista minuten sommar destinationer, som även kan visa sig vara ett bättre val, än att planera framåt. Välj en av dessa fem.

5 sista minuten sommar destinationer

Att resa sista minuten har både fördelar och nackdelar. Å ena sidan kan man betala för transport och logi mycket mindre, och den andra kan du sluta med en uppgörelse som inte riktigt passar dig. Om du inte har något emot lite äventyr, restplatser är definitivt din affär.

Ett. Karibisk kryssning

Om du alltid har drömt om en karibisk kryssning, men kunde inte råd med det, är sista minuten din lösning. En kryssning är en perfekt semester, verkligen. Du bara hopp på en stor kryssning linje, där du har allt du behöver, och du behöver inte oroa dig för något annat. Inga flygbiljetter, ingen reser i bussar och ingen hustle helst. Oavsett om du letar efter en familjesemester, eller kul med dina vänner, är kryssning precis vad du behöver.

Avoya Travel erbjuder några ganska häftiga rabatter på sina kryssningar. Kolla in de bästa erbjudandena för Carnival Cruise Line, och erbjuder för Norwegian Cruise Line. Skynda dig, de erbjuder så mycket som 65% rabatt på vissa erbjudanden.

2. Alanya, Turkiet

Letar du efter något annorlunda i år? Nåväl, föreslår jag att du bokar en sista minuten vistelse i Alanya, Turkiet.

Sedan 1958, när första moderna hotell byggt i Alanya, har denna plats varit populärare bland turister varje år. Du måste absolut besöka Damlatas Cave, grottan som knuffade Alanya fram som ett turistmål.

För utomhusbruk roligt försök vindsurfing, eller ens bananbåt. Missa inte att besöka den största vattenparken i Europa, kallas Sealanya, och Turkiets största go-kart bana.

Priserna i 5-stjärniga hotell, all inclusive gå från 115€ så skynda dig - boka så snart som möjligt.

Tre. Seychellerna

En av de mest populära sommarens resmål i år är Seychellerna. Skärgården i Indiska oceanen erbjuder vackra sandstränder, kristallklart vatten och några bra sista minuten-erbjudanden.

Bortsett från det faktum att du kan ta upp till 30% rabatt på Seychellerna, kan du också få en del att betala för 4 och bo 5 nätter. Om du känner dig äventyrlig kan du prova dykning eller någon annan vattensport.

I varje fall kommer Seychellerna svika dig. Boende kan vara lite dyr här, men om du får en hel del du kan bo i ett stort hotell för mindre än 150€ en natt, och på ett litet hotell, eller pensionat, för ännu mindre än 75€ en natt, för ett dubbelrum. Du kan alltid se specialerbjudanden i Seychellerna för resenärer från Europa.

4. Hurghada, Egypten

Egypten är ett land som varje person bör besöka minst en gång i sitt liv. Kanske den mest populära och mest prisvänliga plats att bo i Egypten är Hurghada.

Denna resort erbjuder några ganska coola hotell för mer än bara häftiga priser. I själva verket, om du fånga en bra affär, kan du hitta en sista minuten boende i ett fyrstjärnigt hotell i Hurghada, för 30€. Medan du är här, kolla in de 3 hetaste saker att göra i Egypten.

Även om artikeln berättar om saker att göra på våren, det är inte som du inte kan göra något av dem i sommar också.

Fem. Pattaya, Thailand

En annan mycket varm sommar destination är Pattaya, Thailand. "Staden nattliv" har mer än bara bra nattliv att erbjuda. En av de saker - är fantastiska sista minuten-priser.

Sista minuten för ett två-stjärnigt hotell i Pattaya, kan kosta dig 15€ per natt. Tre stjärnigt sista minuten boende börjar från 20€ fyrstjärnigt från 25€ och fem stjärnor från 60€. Och för några stora saker du kan göra i Pattaya, kolla platser att besöka i Pattaya.

Så, om du planerar din sista minuten resa klokt, kan du verkligen spara lite pengar. För mer information om sista minuten-erbjudanden runt om i världen, kolla priser att gå. Vart ska du åka på sista minuten semester?

Aktuella artiklar