Din pin - ning: 10 coolaste platser du vill fästa

Även döda timmar av ditt liv organisera din imaginära bröllop, lägenhet, och supé på Pinterest, glöm inte att en styrelse varje Pinner har... din semester ombord.

Din pin-ning: 10 coolaste platser youand # 8217; ll vill fästa

Inte din typiska "resa till Cancun" ombord heller, vi pratar om att "Jag vann miljarder dollar i lotteriet och nu vill resa världen" ombord. Med alla reslust streaming från styrelsen att styrelsen har Pinterest blivit en mycket svalare, moderna National Geographic. Här har vi samlat (utan inbördes ordning) tio av de coolaste platserna du vill fästa.

Ett. Fingals grotta. Staffa scotland

Fingals grotta (via www.flickr.com)

Så det här är Fingals grotta. Den upptäcktes i Skottland år 1772, på en ö som heter Staffa. Det sätt på vilket ljudet ekar genom hela grottan förtjänat det namnet "den melodiösa grottan." Det är vackert, och det sjunger. Inget slår detta.

2. Bagan, Burma

Bagan är en stad i Mandalay regionen i Burma. Vid ett tillfälle hade över 10.000 buddhistiska tempel. Det är en hel del munkar. Om du är ute efter att få din Eat, Pray, Love på, så är detta det perfekta stället att vara.

Tre. Buqshan hotell i khaila, Jemen

Buqshan hotell i Khaila (via www.flickr.com)

Om du hittar dig själv i Jemen, föreslår vi starkt checkar ut Buqshan Hotel i Khaila. Vad bilden ovan är bara en del av hotellets unikt levande arkitektur.

4. Holi festival av färger

Holi Festival of Color (via www.luxe-essentiel.com)

Nyligen festivalen av färg toppning allas hink lista. Om det är på din, helt enkelt gå till Indien för den årliga färgen festival som äger rum varje år i slutet av februari / början av mars.

Fem. Thailands flytande marknaden

Det är troligt att du har sett denna plats i tidningar, filmer, eller på Europas Next Top Model. Thailands Floating Market är en unik upplevelse som drar in besökare från hela världen. Var noga med att ta mygga spray.

6. Senegals sjö, retba

Senegals Lake (via amazingstuff.co.uk)

Även känd som Lac Rose. Cyanobakterier nere på jorden denna sjö har orsakat vattnet att vända en otrolig nyans av rosa. Bakterien är ofarlig och mängden salt i vattnet gör det enkelt att simma.

7. Blue Lagoon Resort and Spa på Island

Blue Lagoon Resort and Spa på Island (via www.bluelagoon.com)

Den geotermiska spa och resort i Island ger ny mening till ordet "blå". Luften och vattnet här sägs vara den renaste och fräschaste i världen. Tack glaciärer. När det gäller vatten? Det är 98-102 grader Fahrenheit.

8. Valencia, Spanien

Som den tredje största staden i Spanien, kanske du vill ompröva avsluta din rundtur i Barcelona. Valencias moderna arkitekturen är unik för Spanien och med en befolkning på 2,3 miljoner du har en riktig fest på händerna.

9. Österrikes gröna sjön i Hochschwab bergen

Österrikes Green Lake i Hochschwab Berg (via www.dailymail.co.uk)

Okej så föreställa sig detta, under vintern finns kullar och åter kullar fylld med snö och vandringsleder. Sommaren kommer och smälter all snö, översvämningar hela området ändå på något sätt allt förblir intakta under vattnet. En dykare dröm.

10. Den Santissimo Sacramento Kyrkan Santa Catarina, Brazil

Den Santissimo Sacramento Kyrkan Santa Catarina (via www.flickr.com)

Åh du trodde var Brasilien bara för halvnakna människor skakar sina bakdelar under karnevalen? Fel. Det är också en plats för katedralerna med en slående likhet med det är en liten värld rida på Disney. Helt fantastisk.

Aktuella artiklar