Filmer att packa för en flygning

Att åka på en lång flygning och föra din bärbara dator? Hur känner du inför att packa en film, eller två, för att göra din resa kortare och mer intressant? Här är mina förslag.

Filmer att packa för en flygning

Kom ihåg att packa hörlurarna också. Du borde egentligen inte bry andra passagerare med den film du vill titta på. Se också till att du har de undertexter om du vill titta på en utländsk film, kan du inte riktigt hämta dem på planet. De filmer du ska packa kommer främst att bero på din film smak, men här är min åsikt i frågan.

Ett. Ingen plan katastrofer

Det värsta du kan packa för en resa är en film om en plan katastrof, särskilt om du är i allmänhet rädda för att flyga. Det finns absolut ingen anledning att du ska göra det för dig själv och ingen - du kommer inte att övervinna din rädsla för att flyga genom att titta på en film plan katastrof på en flygning.

Glöm Final Destination, Snakes on a Plane eller ens Flightplan. Oavsett hur bra en plan katastrof film kunde vara - ta inte det på ditt flyg.

2. Cartoon

Om du reser med dina barn en tecknad är helt enkelt den sak du måste ha i väskan. Dina barn kommer att bli rastlös på en lång flygning, och det bästa sättet att lugna ner dem är att låta dem titta på en film. Om du inte reser med barn - ja det är inget fel med att titta på en film, är det?

Mina personliga favoriter skulle föras bakom ljuset, Hur du tränar din drake, Rio, Dumma mig och Ice Age (alla tre delar). Alla dessa kommer att ge dig mer än en timme av kul på din resa.

Tre. En avkopplande komedi

När det kommer till filmer, skulle jag säga att det bästa valet för en flygning skulle vara en avkopplande komedi. Någon form av en lättsam film som kommer att hjälpa dig att lugna ner, få tiden att gå snabbare, och kommer inte att få dig att känna känslomässigt.

Romantiska komedier är också ett bra val för en flygning, trots att de inte är min personliga favorit. Jag skulle packa, till exempel, The Hangover, Asterix och Obelix (kräver undertexter, det är på franska), History of the World: Part I (en gammal men mycket bra) och Monty Python.

4. En spännande thriller

Det finns inget så intressant som en bra thriller, med bara ett streck av mystik. Din flygning kommer litterära flyga förbi, om du packar ett par thrillers att titta på. Det enda problemet med thrillers är att de kan vara riktigt bra, men också riktigt dåligt. Jag skulle säga stick med dem du redan har sett, och skulle vilja se igen snarare än experiment.

Några av mina favorit thrillers är: När lammen tystnar, Zodiac, The Prestige, Sherlock Holmes, Black Swan och Millennium-trilogin (en flicka med en hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden, Flickan som lekte med getingbo - kräver undertexter, filmerna är på svenska).

Fem. En dokumentär

Varje flicka har en dokumentär hon skjutit upp under en lång tid. Tja, använd ditt flyg och slutligen se den. Jag skulle inte rekommendera dig att välja en dokumentär om brott, eller gäng, i det land du reser till. Även om det är bra att få information, kan det inte vara det bästa valet för en flygning. Gör som tidigare.

De dokumentärer jag älskade: Religulous (titta bara om du inte är kränkt av förlöjligande av religionen), hur TV förstört ditt liv (utforska gränsen mellan verkliga livet och tv), Goya: Crazy Like a Genius (en dokumentär om spanska konstnären Francisco Goya), Tesla: Master of Lighting (en dokumentär om Nikola Tesla) och Mysteriet med de Romanovs (en dokumentär om Rysslands mystiska kungliga familjen).

6. Sitcom

Kanske den bästa idén, när det gäller att packa något att titta på en flygning, är att packa en DVD av din favorit sitcom. Det är bättre än en film av två skäl. Den är uppdelad i episoder, så om du blir trött efter en halvtimme, kan du sluta bara titta, och fortsätta senare. Det ger en mycket mer material än en film gör - så det är bra för långa flygningar.

Det finns massor av sitcoms jag älskade och kärlek, men dessa måste vara min topp 5: House MD, The Third Rock från Sun, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Game of Thrones. Oavsett vilken av dessa du har på DVD, kommer att vara ett perfekt val för en flygning.

Dessa är bara mina förslag. Självklart, om du inte gillar någon av dem, bör du packa dem inte för en flygning. Den allmänna tanken är att få saker som kommer att koppla dig, och göra din tid passera snabbare. Jag skulle vilja höra vad dina favoritfilmer för en flygning är.

Aktuella artiklar