Om att gå för en detox helg

En weekendresa är det perfekta sättet att komma på rätt spår till en hälsosam livsstil. Oavsett om du har fallit av vagnen sedan ditt nyårslöfte eller helt enkelt haft en ny uppenbarelse uppmana dig att föra en sund livsstil, med en detox helg att komma tillbaka eller stanna på rätt spår är en avkopplande och uppmuntrande sätt att göra det.

Om att gå för en detox helg

Dränka dig i en miljö där hälsosamma val är riklig och ohälsosamma skurkar är null kan hjälpa dig att lära dig mer om en hälsosam livsstil och dess positiva effekter på din kropp och själ. Din totala välbefinnande förbättras efter att ha tillbringat en helg avgifta dig från gifter i din dagliga rutin, så varför inte överladda med en stressfri helg och inga frestelser?

Den enda debatt som ligger framför dig när du väljer att tillbringa en helg avgiftning är att välja vart man ska gå! Platsen är naturligtvis viktig, speciellt när det kommer till en sådan helg hemifrån. Prioriteringar är bekvämlighet och kvalitet, så vi på dig Drottningen har beslutat att skapa en snabb och användbar guide till att boka din detox helg, samt några rekommendationer.

Plats

Som med någon helg semester (eller längre resa för den delen), är platsen förmodligen antalet en plats på vår lista när det gäller att välja var man ska driva omkring på. Avlägsna platser på en ö någonstans i mitten av Stilla havet, medan stora, är definitivt inte rätt väg att gå för en snabb utflykt.

Plocka någonstans som ligger nära till närmaste flygplats, eller någonstans som ligger inom räckhåll för flera flygplatser. Ännu bättre, välj en destination inom köravstånd. Det finns inga risker för missade eller försenade flygningar, och flexibilitet i tidtabellerna finns mer tillgängligt.

Kostnad

De flesta un-kul planeringsstadiet av varje resa är alltid en kostnad faktor. Bestäm vad din budget kommer att bli och hålla fast vid det. Om du går utanför din prisklass, kan du sätta onödig stress på dig. Dessa faktorer kommer att fortsätta in i din resa, förbjuda dig från att njuta av full nytta och skönhet klargörande helgen.

När man tittar på olika kostnader, tänk på att varje plats är annorlunda. Vissa erbjuder all-inclusive-program, medan andra kan ta ut en extra boende eller måltid avgift. Detta är saker som definitivt hålla ett vakande öga på, eftersom det sista du vill göra är att behöva köpa färskpressad veggie juice och doppa i pengar oavsiktliga för resan.

Program

Bestämma vad du vill få ut av din detox resa är en annan viktig faktor. Många anläggningar erbjuder olika typer av program, och tillsammans med det, olika matställen. Det finns 48-timmars juice renar, vegetariska retreater, råkost lektioner matlagning, tranbär program vatten och ganska mycket annat som du kan tänka dig.

Tillsammans med kost, det finns andra komponenter till vissa detox helger. Det kan finnas yogaträning eller klasser att närvara, förutom potentiella meditation sessioner. Det finns också massage-baserade program, ångande, simma, fitness, och andra hälsosamma saker att göra på din helg. Vissa centra gör dessa aktiviteter obligatoriskt, medan andra erbjuder en rad valfria händelser. Utbilda dig på dessa alternativ så att du kan välja den som passar bäst.

Prioritera

Varje individ är olika, och det samma gäller när det gäller att planera en detox helg. Det finns massor av olika alternativ att välja mellan, så att hitta rätt helg plats för dig kommer att ta en liten bit av kompromiss.

Prioritera det som är viktigast för dig. Är det viktigt att ha en licensierad massör vid anläggningen, eller kan du gå utan? Hur viktigt är det boende set-up för dig? Räkna ut hur mycket integritet från eller interaktion med andra gäster som du vill, liksom vilken typ av diet du skulle vilja att hålla sig till och hur långt du vill gå. Plocka vad du kan och inte kan gå utan kommer att bidra till att sålla igenom alla dina val och fatta rätt beslut.

Förslag

Nu när vi har hjälpt dig att lägga upp strategier hur man väljer din detox destination helg semester, här är några rekommendationer på stora reträtter som erbjuder en mängd olika program.

Kalifornien: Vi bryr spa i Desert Springs är en favorit bland Los Angeles s societeter. Vid denna reträtt, gästerna har dagliga colonics och ges en flytande diet. Ytterligare alternativ är spa, massage, yoga, meditation och dansklasser. Program erbjuds beroende på vistelsens längd och hälsomål.

Florida: I Hallandale Beach, Regency spa erbjuder mer anpassningsbara detox-program. Du väljer vad du vill göra, och personalen kommer att guida dig till en detox helg baserat på det. Det finns inga gruppens inställningar, så allt är väldigt individuellt. Det finns också några lavemang.

Texas: För dem i närheten, gör en resa ut till Arlington att besöka Växthuset spa. Endast kvinnor är tillåtna som gäster här, och de kan välja att göra pilates eller yoga samt ta ett dopp vid simstadion. I stället för colonics finns växtbaserade kroppsinpackningar som går längs med bortskämd miljö Greenhouse.

New York: New age spa ligger i Neversink och erbjuder sina gäster flytande detox program i gruppens inställningar. Det finns flera spa behandlingsalternativ att välja mellan. New Age har också inrättats en mycket strikt ingen rökning politik, med ganska höga böter för att gå tillsammans med att bryta det.

Colorado: Dunton Hot Springs är en femstjärnig resort som erbjuder många olika upplevelser för gäster, inklusive en detox-program. Den omgivande pittoreska landskap av Klippiga bergen ger den perfekta miljön för att få en avkopplande och hälsosam helg. De är specialiserade på holistisk och terapeutisk healing, och gästerna kan också delta i yogaklasser.

Alla vi på Google skål till en ny och friskare dig! Har du någonsin haft en detox helg? Vad söker du efter när du väljer var du ska tillbringa en detox helg?

Aktuella artiklar