Topp 5 resetillbehör du kommer att älska

Reser någonstans? Tja kolla in topp 5 resetillbehör först! Dessa saker är mycket användbara och kommer att göra din resa mycket trevligare och lättare!

Topp 5 resetillbehör du kommer att älska

Ett. Hydro-photon SteriPEN

Med denna lilla användbar gadget du inte behöver oroa dig för vattenburna sjukdomar någonsin igen, oavsett var i världen du befinner dig! Bara hålla den i din hand och stick den i ett glas vatten som du ser här och i cirka 48 sekunder 99,9% av alla skadliga mikroorganismer som kan finnas i det kommer att förstöras med ultraviolett ljus. Det är så lätt och det ändrar inte smaken på vattnet, det gör bara det hela mycket säkrare för dig att dricka.

2. Sleepphones

SleepPhones är platta, löstagbara högtalare inbyggda i en mjuk fleece pannband perfekt om du vill sova i planet / tåg / bil medan du lyssnar på några avkopplande musik.

Tre. Balanzza Truco

Denna super bekvämt Truco (mening Travel Utility Carry-On) är gjord av tre mycket funktionella separata delar som lätt kommer samman för att bespara dig besväret med bazillion handbagage med dig när du checkar in i terminalen.

4. Sleeptracker Elite Pro

Denna lilla pryl gör att du vaknar på perfekt tid, och att du alltid ser utvilad, oavsett hur många timmar du har spenderat reser. SleepTracker garanterar att du inte vaknar under en djup-sömncykel. Du berättar klockan när du är iväg till sängs och ange ett acceptabelt vakna fönster.

Under hela natten, övervakar sin accelerometer dina kroppsrörelser. Och på morgonen, vibrerar sina larmet ringer och / eller när du är i lättaste möjliga sömnen inom det angivna tidsintervallet.

Fem. Sev kvinnors dike

Kolla in denna fashionabla dike som är definitivt mer än det verkar! I själva verket skulle jag säga att det är värt att Inspector Gadget själv, och du kommer att säga det för när du får precis hur kunniga denna sak är: 18 specialiserade fickor, nog för att bekvämt hålla nycklar, glasögon, pengar, dokument, en vattenflaska, en telefon, en kamera, en tablett, och annan elektronik diskret dolda men tillgänglig. Åh, och det är också vattentät.

Aktuella artiklar