3 stora tricks om hur man ansöker själv-utan-sol

Själv garvare är ett bra och säkert sätt att få dig att se friskare, sexigare och mer attraktiv - och allt detta utan rostning under solen i timmar, och utsätta dig för farlig UVA-och UVB-strålar. Men om du inte vet hur man använder dem på rätt sätt kan du sluta med orange hudton, full av streck och mörka fläckar. För att undvika det, kolla in dessa 3 fantastiska tricks på hur man ansöker själv Tanner och uppnå en perfekt brons glöd.

3 stora tricks om hur man ansöker själv-utan-sol

Skrubba (skal) din hud för att förhindra mörka fläckar

Om du vill uppnå en naturlig och jämn gyllene solbränna, bör du exfoliera först huden. Peeling består av skura och ta bort det yttersta lagret av döda hudceller, för att avslöja en slät och jämn hy. Döda celler kan samlas ännu mer på vissa delar av vår kropp, såsom knän, armbågar, händer och fötter.

Om du inte exfoliera dessa grövre och tjockare områden väl, kommer själv-utan-sol hålla sig till dem, vilket gör dem ser mycket mörkare. Detta skulle leda till en ojämn och flammig hudton. Utan ordentlig skrubbning av huden, kommer brun utan sol försvinna snabbt, eftersom döda celler kommer att lossna och flagna, vilket gör att de nya att komma igenom.

För att få en perfekt brons solbränna, måste du först skala bort död hud och cellulära skräp, och sedan tillämpa lotion. Det är en av de viktigaste och grundläggande knep om hur man ansöker själv Tanner. Du bör dock alltid uppmärksamma att sätta en mindre mängd av själv-utan-sol på dina knän, armbågar, fötter och händer.

Måste-dos före och efter applicering av brun utan sol

En av de viktigaste knepen om hur man ansöker själv-utan-sol är att ta ett bad och rengör ytan smuts innan du tillämpa lotion. Du skulle vara i risk att få flammigt och giraff hud.

Planera att tillämpa själv-utan-sol på kvällen, när du har tid att stanna hemma. När du har tillämpat den, lämna den i 3 till 4 timmar för huden att absorbera den helt. Du kan sätta på en lös nattlinne efter 30 minuter. Det bästa alternativet vore att förbli naken i minst 1 timme, eller för hela den tid som krävs. De Brun utan garvare 'aktiva ingrediensen är DHA (dihydroxiaceton) och den aktiveras av syre.

Tillämpning av brun utan sol på morgonen eller under dagen, sätta kläder på och utsätta dig för solen kommer att resultera i flammigt och ojämn tonen.

Rör inte vatten eller göra något som kommer att orsaka svettning under minst 4 timmar. Ta en dusch nästa kväll.

Hur blekna mörkare och tjockare ränder och patchar

Om du däremot sluta med en randig eller fläckig solbränna, finns det några knep för att fixa det och ljusare fula mörka fläckar.

  • Fukta en tops med vatten och noga torka över mörkare fläckar. Det kommer att hjälpa dem även ut lite och blanda mer sömlöst med resten av din hud.
  • Att ha en lycklig solbränna, använd en liten mängd tandkräm och lätt gnugga över mörkare områden att exfoliera och jämna ut solbrännan.
  • Applicera lite citronsaft på en bomullstuss och gnid över mörka fläckar och strimmor. Den citronsyra som finns i citron kommer torka bort överdriven garvning lotion.
  • Blanda bakpulver och vatten till en pasta och använda en våt trasa för att massera den över mörkare områden, tills strimmor blekna bort.
  • Om fläckar är inte överdrivet mörk, kan du ansöka även några ansiktsrengöring lotion på en bomullstuss och torka den över drabbade områden, tills de ljusare och jämna ut.

Om du följer de tips och tricks som nämns ovan, om hur man ansöker själv-utan-sol, och hur man rättar ansökan misstag, kommer du att uppnå verkligen att felfri och fantastisk hudton du har alltid önskat!

Har du några andra tips om hur man undviker ränder och fläckar och få en perfekt brons slag? Dela det med oss!

Aktuella artiklar