5 sätt att förstora brösten utan kirurgi

Kurviga bröst utan att gå under kniven? Ja tack! Nu kan du visuellt förstora din klyvning och bära din byst som en kunglig krona - bara läsa följande instruktion och valde två eller flera metoder för att kombinera. Använda kemikalier och onaturliga rutiner är potentiellt farligt. Jag rekommenderar bara vad som är hälsosamt och tryggt.

5 sätt att förstora brösten utan kirurgi

Eftersom Internet är fyllt med olika råd om hur man naturligtvis förbättra dina bröst, får de flesta tjejer förväxlas med den mångfald av alternativ. Detta är mina topp 5 sätt att förstora brösten utan kirurgi.

Ett. Wonder-behå

Idag finns bras på marknaden med en mängd olika insatser som kan göra brösten ser större för heltal. Försök att hitta en som passar bäst och är mest bekvämt. Tänk på att brösten ser naturliga, inte som du bedriver en karriär inom porr.

2. Skaka

Vissa studier har visat att en av de bästa naturliga sätt att öka bröst är blandning papaya juice och mjölk. Vitaminer som finns i dessa två ingredienser kan förstora din klyvning om du dricker det på daglig basis. Det är hälsosamt och super-läckra.

Tre. Utbildning


Det är onödigt att upprepa hur viktig motion är för varje kroppsdel, speciellt för brösten. Trycka på en palm mot en annan är en utmärkt övning du gör även på jobbet, men de bästa effekterna visas genom att göra armhävningar som säkerligen kommer att stärka dina muskler. Börja långsamt och varje dag lägga till några fler armhävningar. Du kommer SE de första resultaten i ca 2 veckor. Vara långlivade! Den betalar ut.

4. Bronzer

Make-up borstar och bronzer kan visuellt öka din kupstorlek. Applicera kroppen mjölk eller lotion till din klyvning, och sedan bronzer två nyanser mörkare än hudfärgen. Efter att ha lagt din bh på, tillämpa glittrande puder, löst. Överdriv inte med bronzer, kan det få motsatt effekt.

Fem. Krämer

Om du försöker naturliga krämer är speciellt konstruerade för klyvning området, kanske du märker inte en enorm skillnad i kupstorlek, men dina bröst kommer säkert växa sig starkare, huden mjukare och mer motståndskraftig mot tyngdkraften. Produkter som innehåller vitamin A, C och E är vad du letar efter.

Det var mina topp 5 råd om naturlig klyvning förbättring. Tänk på att din kupstorlek inte lika lycka. Lär dig att älska din kropp som den är och använda dessa små knep till din fördel, inte som verktyg för självförtroende boost. Lycka till!

Aktuella artiklar