6 bästa sommaren parfymer för kvinnor

Medan vi handlar nya kläder eller skor för sommaren, glömmer vi ibland att kolla vad som händer med våra parfym leveranser. Vi använder vår favorit doft för hela vintern, och sällan tänker på vad parfymer är bäst för sommaren.

6 bästa sommaren parfymer för kvinnor

När det blir varmt, kan det vara riktigt obehagligt att känna lukten av en stark, stickande parfym. Så här är reglerna för att välja en sommar doft för kvinnor. Om du håller dig till dem, kan du inte vara fel.

Om du redan använder en del av dessa ljus-baserade dofter, bör du överväga det faktum att många parfym varumärken redan tänkt på detta, och gjorde sommaren versioner av sina mest populära dofter.

Nedan följer en kort lista med universella egenskaper hos en parfym som inte kommer att göra dig, eller människor omkring dig sjuk, och kan också ge dig en känsla av fräschör hela dagen.

Ett. Citrus

Vi njuter av en kall färskpressad lemonad, eller apelsinjuice, så varför inte du inkludera den doften, och fräschör i din sommar doft? Det är det bästa valet om du vill ha en lite syrlig doft i din dag. Det finns många citrus-baserade parfymer, så jag är säker på att du kan hitta två eller tre som du kommer att gilla.

2. Fruktig

Olika damer betyda olika dofter val. Några av er kanske inte tycker lukta som en lime eller citron, men ändå vill behålla det fräschör genom de varma dagarna (eller ännu bättre, nätter). Så, håll dig till de frukter, bara leta efter en sötare bas i en parfym. Mango, banan, persika, äpple, ananas, melon eller vattenmelon - bara gå vilt.

Tre. Ocean

Om du redan ansåg fast vid din vinter parfym, tänka två gånger. Medan du arbetar och tänker på din kommande semester, kanske du vill njuta av en annan typ av färskhet - vattnets doft. Det är en evergreen doft, ljus och trevlig, och framför allt - coolt.

Du kan hitta många vatten-baserade parfymer på marknaden, men jag föreslår havet doft. Det kommer att hålla dig på resande fot, och påminna er om att det finns en strand väntar just för dig.

4. Woody

Naturligtvis är naturen alltid ett logiskt val. Detta är den bästa sommaren parfym bas för aktiva kvinnor som arbetar mycket, ta sport, eller är mammor. De har oftast en allvarlig anmärkning och en naturlig ört bas, så de ger en stabil doft.

Dock kommer de inte säga att du är tråkig eller alltför upptagen - de kommer att göra ett intryck på en äventyrlig, andlig person. Så om du vill känna sig som det, eller bara njuta av doften av skog, örter och trädhus, är detta den bästa sommar parfym för dig.

Fem. Blommor

Rosor är röda, är min parfym också. Detta är en mer ljus variation av naturen doft, men det är fortfarande skiljer sig från alla ovan. Blommor är någon form av en perfekt mix av frukt dofter, och naturens gröna, ljus, sval doft.

Det kommer att ge dig fullständig avkoppling och att du tycker om fält av blommor väntar på dig att köra igenom dem. Om du föredrar att betongen, kommer det att hålla en bild av en trevlig stad trädgård eller park, i ditt sinne.

6. Söt

Sött är sött. Om du är beroende av starka, direkta och djup noterade parfymer, kan du säkert hitta en stark, söt doft som kommer att hålla dig fräsch och sexig för dagen. För om du inte gillar en parfym du bär, kommer det att göra dig obekväm, kan det gå inte så bra med din naturliga kropp doft, så du bör hålla dig till din egen smak. Om du gillar sött och klibbigt, gå för det. Bara inte sätta för mycket på, eftersom ingen tycker karamell smälter på solen.

Aktuella artiklar