7 tips om hur man ser vacker makeup - mindre

Alla vill se vacker på ett naturligt sätt, men trots detta, bär inget smink alls är en skrämmande idé för många av oss. Det avslöjar vårt sanna jag och tar fram alla våra medfödda egenskaper. Men få inte panik! Det finns många sätt att förbättra din naturliga skönhet utan användning av skuggor, färger och rouge! Läs vidare för att upptäcka topp 7 tips om hur man ser vacker utan smink och känns fantastiskt utan att gömma sig bakom lager av kosmetika.

7 tips om hur man ser vacker makeup-mindre

Ät hälsosamt, förbrukar massor av vätska och vila mycket

Din hud speglar allt som du äter och dricker, liksom kroppens allmänna hälsa. För att behålla dig i form och hålla ditt ansikte vackert, bör du kolla absolut in följande tips, samt överväga att starta en seriös diet för glödande hud.

 • Undvik alla ohälsosamma livsmedel som har behandlats eller stekt, liksom de med en hög fetthalt. Säg nej till chips, pizza, flottiga hamburgare och annan liknande dålig mat.
 • Utbilda dig på Hur får glödande hud naturligt och börja konsumera vitaminer och mineraler som är bra för din hud hälsa. Inkludera massor av frukt, grönsaker, fisk och proteiner i din vanliga kost.
 • Drick minst åtta glas vatten om dagen och eliminera cola-drycker och andra socker-sötade kolsyrade drycker, samt kaffe och alkohol. Vatten kommer att hålla huden hydrerad och spola gifter ur kroppen.
 • Att synas fräsch och vacker makeup-mindre, se till att sova minst 8 timmar per natt. Otillräcklig nattro kommer att göra din hud verkar tråkig, trött och äldre-ser.

För att upptäcka mer om bästa livsmedel för din hud, läs även 4 måste veta bra tips för rättvis hy.

Rengör, exfoliera och återfukta huden

Det första steget för att se vacker makeup-mindre är att ta bästa möjliga hand om din hud. Ren, frisk och levande hud kommer att förbättra din naturliga skönhet och att du känner dig fantastiskt utan lager av färger i ansiktet.

 • Se till att du regelbundet rengöra ditt ansikte - morgon, kväll och när du kommer tillbaka från utsidan. En bra ansiktstvätt kommer att ta bort smuts, olja och föroreningar och rensa porerna, hjälper huden absorbera fuktighetskräm bättre.
 • Skrubba huden två gånger i veckan för att eliminera döda celler och återställa dess naturliga lyster. Välj alltid ansikts scrubs som passar din hudtyp och aldrig de som är alltför slitande och aggressiva. De kan vara för hård mot en känslig hud och orsaka irritation.
 • Om ditt ansikte är torrt, applicera närande masker regelbundet. De kommer att vitalisera din hud och ge den en mjuk och glödande utseende. Läs också: 5 grymma huskurer för torr hud i ansiktet.
 • Återfukta huden dagligen! Välj en nattkräm som är rik på aktiva ingredienser och en återfuktande dagtid fuktighetskräm som innehåller en SPF 15 eller högre.

Skydda din hud från solen

Använd en ansikts solskydd för att skydda huden från skadliga ultravioletta strålar och förhindra för tidigt åldrande. Bär det varje gång du går ut, även under molniga dagar.

Ta hand om dina läppar

Undrar hur man gör dina läppar större naturligt och uppnå en kissable och sensuell trutar utan läppstift? Svaret är: exfolierar och återfuktar dina läppar, undvika rökning och dricka mycket vatten.

Applicera närande läppbalsam på en daglig basis för att förhindra dem från att spricka, och använda naturligt ljus scrubs att förbättra cirkulationen och gör dina läppar mjukare, fylligare och fylligare.

Du kan också använda tydliga läppglans för att ge dina läppar en naturlig luminans.

Forma dina ögonbryn och curl dina ögonfransar

 • Perfekt formade ögonbryn kan göra dina ögon ser större och helt förändra ditt ansikte, vilket gör att du ser fantastisk och vacker även makeup-mindre.
  Förvara dem snyggt och vackert böjd genom plockning, vaxning eller gängning tekniker och borsta dem med adekvata ögonbryn borstar. Om du inte är skicklig nog att göra det själv, kan du få dem professionellt utformad i någon skönhetssalong.
 • Curl dina ögonfransar - de kommer att visas längre, gör dina ögon ser större och mer lysande naturligt.

Le, le, le

Det bästa sättet att framhäva dina naturliga funktioner, verkar strålande och vacker makeup-mindre, är att le. Sann skönhet kommer inifrån och vårt ansikte alltid speglar vårt inre tillstånd av att vara. Ju mer vi ler, desto mer vackra vi ser.

För att upprätthålla en perfekt pearly leende, se till att få regelbundna kontroller hos tandläkaren och att borsta tänderna varje morgon och kväll, samt efter varje måltid. På detta sätt kommer du att undvika tänder fläckar och förhindra tillväxten av orala bakterier som ansvarar för dålig andedräkt.

Om du vill upptäcka några av de bästa metoderna för att uppnå en ljus leende, läsa om 3 fantastiska sätt att göra dina tänder vitare naturligt.

Var självsäker

Om frågan som plågar dig mest är hur man ser bra utan smink, då en av de bästa svaren kommer säkert att bli: uppnå självförtroende.

Sluta oroa dig för hur du ser ut och acceptera dina brister och din kropp som den är. Krama dina defekter kan även få dem att verka attraktiva och nyfikna och hjälper dig att se mer förföriska och sensuella.

Så, definitivt börja spela med dina brister, få självförtroende och du kommer alltid att se vacker, även makeup-mindre.

Läs mer om hur du kan se vacker makeup-mindre genom att läsa följande artiklar: 4 enkla sätt att göra ditt ansikte klart snabbt och Hur får frisk hud i 3 enkla steg.

Beskrivs ovan är några viktiga metoder för att se vacker makeup-mindre, vilket säkert kommer att hjälpa dig att se vacker på ett helt naturligt sätt!

Snälla, dela din personliga hemliga tips med oss ​​i kommentaren nedan.

Aktuella artiklar