Dos och inte göra: sommar manikyr

Pastell, neon och glitter nagellack är allt du behöver för att göra dig den ljusaste stjärnan i sommar.

Dos och inte göra: sommar manikyr

Det är naturligt att i dessa höga temperaturer du vill tömma dina kläder och din skönhet och smink regimer till ett minimum. Men som någon snygg och kreativ tjej du behöver ett utlopp för din fantasi och en stämpel för att göra din personliga stil unik.

Ett enkelt sätt att undvika krångel att sätta smink på, och skiktning kläder, är att ta en flaska nagellack, men du har fortfarande att göra ett smart val. Dessa är några tips för att hålla i åtanke om du hittar dig själv stående clueless framför en ändlös hylla galna nagellack färger.

DOS

Ett. Pastels

Pastels (via blog.beautymint.com)

Persika, lavendel, mintgrön, eller baby blue, härska sommaren. Tänk bara på glass och välj en färg. Detta är en enkel och sofistikerad look som går bra med de flesta sommar outfits.

Pastels med en twist

Om du känner dig äventyrlig kan du prova att måla varje nagel en annan pastellfärg. Alternativt kan du göra en gradient look, populärt kallad ombre. Detta innebär att måla dina naglar i fem nyanser av en färg, till exempel blå, rosa eller orange.

2. Neon

Neon (via www.hellomagazine.com)

Detta är den trend som inleddes förra sommaren, men är still going ganska stark. Välj din favorit neon färg och du kommer omedelbart att få en sommar manikyr med en effekt. För bästa effekt du kan kombinera det med en enkel vit klädsel, för att undvika overdramatic look.

Neon med en twist

Bara för skojs skull, kan du försöka göra glasmålningar effekt med dig neons. Börja med ett lager av vitt nagellack, eftersom det gör neonfärger sticker ut. Med en tunn pensel och svart nagellack skapa ett målat glas mönster, sedan fylla i luckorna med en annan neonfärg för varje del.

Tre. Glitter

Glitter (via cupcakesandcashmere.com)

Tror inte glitter är reserverad bara för vintern semester. Använd ett guld eller silver glitter nagellack över en pastell och du kommer att ta en enklaste utstyrsel till nästa nivå, enkelt är det. Du kan även fuska och måla naglarna med glitter polish utan någon färg undertill. När jag gör det jag omedelbart börja le varje gång jag tittar på mina naglar, plus slitage är mycket mindre märkbar, så din manikyr håller längre.

Glitter med en twist

Om du känner att glitter är för mycket för dig, kan du prova att lägga till den till din färg val på bara en spik, vanligtvis på ringfingret, men du kan också göra det på din tumme eller en pinky. Du får mindre glans, men ändå en intressant och unik manikyr.

Inte bör göra

Ett. Svart. Jag tenderar att undvika svart och andra mörka färger under sommaren. Du kommer att ha tillräckligt för mörker på hösten och vintern. Och är inte det alltid bättre att ha naglar som påminner dig om glass eller vackra exotiska fåglar i sommar?

2. Långa och spetsiga. Jag tenderar också att undvika spikar som kan användas som vapen. Det ser läskigt och onaturligt, plus att du kan skada dig själv. Om du verkligen gillar dina naglar länge skulle det inte vara mer sofistikerat och subtilt sexig att lämna in dem till en oval form och måla dem en pastellfärg?

Tre. Fransk manikyr med utsmyckningar. Om du inte är en brud, skulle jag undvika detta utseende för varje dag. Det kan tyckas alltför pretentiöst att bära små diamanter du skulle bära till ditt bröllop på morgonen kör, matinköp, till stranden, till en pool party, eller gör din tvätt. Om du verkligen gillar din franska manikyr, tror jag att du kan få en mer naturlig look med kortare naglar och utan utsmyckningar.

Men i slutändan handlar det om att ha kul. Greppa en flaska nagellack, eller ta några, släppa loss din inre konstnär och låt fantasin hitta roliga sommar manikyr, oavsett om det är pastell, neon eller glitter.

Aktuella artiklar