Enkla steg till läckra ben

Sommaren är här, och som inte vill stoltsera dessa bikinis och korta shorts! Nej, det är ingen hemlighet att vi alla anser att utseendet på våra ben. Jag menar, de är oundvikligen en viktig del av vårt utseende! Så det är definitivt värt att vårda dem till perfektion, och här är hur.

Enkla steg till läckra ben

Hydrate, hydrat, hydrat

Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är att hålla kroppen hydrerad. Vatten är en av de viktigaste sakerna för oss. Dina ben är utsatta för så många saker under dagen som kan orsaka en uttorkande effekt, vända detta genom att helt enkelt återfuktande regelbundet. Hålla benen återfuktad du får friska glödande hud du alltid velat.

  • Nivea: soldränkta vackra ben Gradvis Tan Moisturizer (www.nivea.com)

Exfoliating

Huden är ständigt regenereras. Detta innebär att ny hud bildas och den gamla huden faller av. För att säkerställa en smidig och elegant ben i sommar prova peeling på veckobasis. Det kommer att hålla din hud fräsch och strålande. Du kan köpa eller göra en egen peeling kräm.

För en hemma exfolierande scrub försöker blanda socker / salt och en olja. Socker är bättre för känslig hud, se till att kornen är små (koksalt / socker fungerar fint) och blanda det med någon av följande oljor: babyolja, grönsaker, mandel, jungfruolja. Blanda 1 del olja till 2 delar socker / salt, gnugga det på huden innan du duschar för att föryngra huden!

  • St Ives: Invigorating Aprikos Scrub (www.stives.com)

Vaxning

Även om denna metod består av en smärta faktor, kommer ibland skönhet med smärta. Att få benen vaxade kommer att lämna dem titta och känna smidig och eftersom den avlägsnar hårstrån från rötterna.

Detta innebär att återväxten av hår kommer att ta längre tid och därför slipper du oroa dig för det för ett tag. Metoder inkluderar både professionellt gjort vaxer samt enkel hemma produkter. Alternativen är oändliga, men se till att du är väl medveten om hur man ansöker och använda vax för att undvika att eventuellt skada dig själv!

  • Veet: Ready-to-Use Sensitive Wax Strips-Vitamin E & Almond Oil (www.veet.us)

Rakning

En förmodligen mer vanligt val, kan rakning få jobbet gjort, men resultaten är inte så bestående. Om du letar efter en smärtfri alternativ för att erhålla dessa släta lemmar, är detta valet för dig. Tänk på att för att få bättre resultat använder varmt vatten istället för varmt medan duscha, eftersom det kommer att irritera huden och orsaka torrhet, om du inte gör det.

Exfoliating innan rakning kommer också att möjliggöra en jämnare yta. Se till att raka i motsatt riktning till det av din hårväxt för maximalt resultat. Om det behövs, rakning i båda riktningarna som benhåren tenderar att växa i olika riktningar beroende på område.

  • Gillette Venus ProSkin MoistureRich Razor (www.gillettevenus.com)

Nu är du redo att stoltsera dem släta och glansiga par ben på varje sommar outfiten! Njut av detta drag försiktigt, de ska vara svåra att motstå i sommarvärmen!

Aktuella artiklar