Hur du gör dina läppar större naturligt

Många kvinnor drömmer om att ha fylligare och mer sensuella läppar. Kirurgi är inte alltid det bästa sättet att uppnå detta, eftersom det kan ge många obehagliga konsekvenser, samt leda till dåliga och otillfredsställande resultat. Upptäck nedan hur du gör dina läppar större naturligt och tillämpa dessa tips på en daglig basis. Du kommer bli förvånad över hur fylligare och mer kissable dina läppar kommer att bli!

Hur du gör dina läppar större naturligt

Borsta och exfoliera dina läppar

Efter att borsta tänderna, borsta dina läppar också!

Gnugga dina läppar lätt med en torr tandborste kommer att ha många fördelar för sin konsistens, liksom för deras utseende.

Borsta inte bara ta bort döda hudceller och gör dina läppar mjukare, men det kommer också att stimulera blodflödet och cirkulationen, vilket gör att dina läppar att knubbig något. Som ett resultat, kommer dina läppar mjukare, fylligare och mer sensuella.

För att öka borsta effekter, kan du ansöka även lite honung eller vaselin på din tandborste. Detta kommer att göra dem ännu smidigare och ljusare.

Gör dina läppar större naturligt genom peeling dem regelbundet

En bra peeling kommer att förbättra blodcirkulationen, gör dina läppar sväller något och blir fylligare, liksom yngre ut.

Förbered en naturlig scrub genom att blanda en liten mängd socker och vatten till en tunn pasta. Tillsätt några droppar av någon mjukgörande olja för bättre återfuktande effekt och applicera blandningen på dina läppar. Massage i små cirklar, sedan torka och fortsätt med din favorit läppglans.

Denna scrub kan orsaka lätt irritation, som snabbt försvinner, lämnar dina läppar naturligt fylligare.

Använd naturläkemedel istället för kemiska Plumpers läpp

Gör din egen läpp plumpers med eteriska oljor och naturliga ingredienser hemma. Effekten blir inte långvarig som med andra kemiska metoder, men det kommer att ge dina läppar en fylligare och mer sensuell utseende för ett bra par timmar! Bär alltid blandningen läppbalsam med dig och använda den när du behöver det.

Kanel eterisk olja

Kanel eterisk olja är en av de grundläggande ingredienserna i många over-the-counter lip plumpers. Det stimulerar dina läppar kapillärer och förbättrar blodflödet, vilket gör dina läppar ser fylligare och ljusare.

Lägg en liten droppe till din läppbalsam eller glans, och lägg dem på när du vill att dina läppar för att vara mer attraktiv. Du kommer att känna en lätt stickande eller brännande känsla efter att tillämpa den, men det försvinner snabbt och lämnar dina läppar nyligen doftande och naturligt större.

Pepparmynta eterisk olja

Pepparmynta eterisk fungerar på samma sätt som kanel olja - det förbättrar cirkulationen och ger mer blod till ytan på dina läppar. Det orsakar läpparna att svälla något och har en perfekt kylande effekt.

Lägg en eller två droppar pepparmynta eterisk olja till en tesked vaselin och använda den som din vanliga läppbalsam.

Cayennepeppar eterisk olja

Tillsätt 1 eller 2 droppar av cayennepeppar eterisk olja till din läppbalsam eller laga din egen fantastiska läppglans hemma.

Bara blanda en matsked kokosolja med 1/3 en matsked smält kakaosmör och 20 droppar mandelolja. Tillsätt 2 droppar av cayennepeppar eterisk olja och du kommer att uppnå en naturlig glänsande läpp plumper!

Du kan också kombinera en extremt liten mängd av marken cayennepeppar med lite vatten och gnid den på dina läppar när du vill ha dem fylligare.

Men försiktighet! Har aldrig överdriva med cayennepeppar. Absolut små mängder kommer att öka dina läppar blodcirkulationen, medan större mängder kommer att brinna som fan!

Gör regelbundna läpp övningar

Övningarna som beskrivs nedan kommer att hjälpa dig att göra dina läppar större naturligt, utan att genomgå några kirurgiska ingrepp eller kemiska behandlingar.

Du måste vara långlivade och upprepa dina övningar på en daglig basis under minst 1 månad, sedan fortsätta göra dem 3 gånger i veckan. Motion kommer tona upp ansiktsmusklerna, vilket man inte brukar använda, och knubbig dina läppar i ett helt naturligt sätt.

Whistle

Kvinnor och män som spelar musikaliska blåsinstrument har fylligare och större läppar naturligt, eftersom de regelbundet använder sina läpp muskler. Det enkla sättet att uppnå samma resultat är att välja en av dina favorit melodier och vissla den i 3 till 5 minuter varje dag, så stark och så högt du kan! Du kommer att bygga upp muskler och få fylligare läppar.

Smile och kyssa

Håll dina läppar stängda och le så brett som möjligt. Håll leende för 5 sekunder, sedan rynka dina läppar och driva dem framåt som om du skulle kyssa någon. Håll i 5 sekunder, sedan le igen. Kontrakt din läpp muskler så mycket som möjligt medan du gör det. Upprepa denna övning 20 gånger.

Flytta från sida till sida och rotera

  • Tryck dina läppar tätt ihop och flytta dem till höger, så långt du kan. Håll denna sträcka i 5 sekunder, sedan drar dina läppar till vänster. Upprepa denna rörelse 15 gånger.
  • Håll munnen stängd och sträcka ut dina läppar ut i en kyss. Rotera dem sakta medurs för 2 gånger, sedan upprepa rörelsen i motsatt riktning. Gör en sekvens av 10 repetitioner.

Allt summeras, träna, ta väl hand om dina läppar och använda några naturliga plumpers kommer avsevärt att hjälpa dig att göra dina läppar större naturligt! Om det finns andra knep som vi inte har nämnt, låt oss veta!

Aktuella artiklar