Hur man ser bättre naken i fem enkla steg

Att dela intimitet med din significant other naturligt utvecklas till att vara bekväm med att få naken tillsammans. Men det finns några tips på hur man ser bättre naket som kan öka ditt självförtroende och ger dig lite extra njutning i de speciella ögonblicken utan hårt arbete.

Hur man ser bättre naken i fem enkla steg

Oavsett om du är irriterad av dessa små hud brister, eller de £ 5 för mycket, det finns ingen anledning att misströsta. Här är några knep för att hjälpa dig att se bättre naket utan att någonsin behöva slå på gymmet. Och kom ihåg, kan du njuta av att faktiskt vara i naken, även om din kropp är inte perfekt. Vi tenderar alla att vara förlåtande när det kommer till våra partners kroppar, men alltför kritiska mot vår egen. Läs dessa tips och börja uppskatta dig själv mer, just nu!

Tips nej. 1 - få en solbränna

Kurvor är vackert och naturligt, men om du är själv medveten om dem, få en solbränna är ett bra sätt att se smalare utan att egentligen behöva vara på en diet. Lite sol på kinderna kommer att ge dig den frisk lyster och stärka ditt självförtroende när du klä av sig.

Naturligt är vackert, men om du inte har tid att sola sig i solen innan kvällens datum, använd en bronzer. Applicera den över äpplen av dina kinder, men också på benen: det kommer att ge dig som supermodellen utseende medan du går över rummet.

Du kan också använda den mest effektiva Brun utan sol: lotion och sprayer som innehåller dihydroxyacetone (DHA). Men akta dig för att gulaktig färg, så se till att du väljer en kvalitetsprodukt över en billigare en. Bronzers, å andra sidan, är en tillfällig Brun utan bronsering alternativ. När tillämpas, skapar de en solbränna som lätt kan tas bort med tvål och vatten.

Varning: som make-up, kommer dessa produkter fläckar på bladen!

Tips nej. 2 - få en mani / pedi

Det är magiskt i dina naglar och inte underskatta det. Även om en manikyr och pedikyr är inte något som du normalt unna dig då och då, är det rätt tid att göra det. Om du är hyvling en härlig, intim kväll med din älskling, kommer du att dra nytta av självförtroende boost att dina perfekta händer och fötter kommer att ge.

När alla små detaljer är perfekta, kommer vara naken känns som en behandling - ett tillfälle att visa upp. Frossa i en manikyr och pedikyr, och var inte rädd att prova lite färg. Borttagning av förhårdnader kommer att göra dina fötter mjuka och rosa och, vem vet, han kanske bara vill unna dig en fotmassage.

Tips nej. 3 - groom nere

Könshår stilar blir lika viktigt som ett sätt att uttrycka dig som du gör genom att bära vissa kläder eller ha olika frisyrer på huvudet. Har bikinilinjen vaxad i en lekfull form. Tveka inte att gå med full brasiliansk, om det kommer att göra dig känner sig sexigare och mer självsäker.

För dem som föredrar en naturlig look, kan bara en snabb klippning med sax göra hela skillnaden. Modifieringen av könshår kan också betraktas som ett uttalande om en stil eller personliga livsstil. Även om du lämnar den omodifierad kan göra det också, borta är de dagar då du skulle vara nöjd med en uncared för haven, sportsligt annat än kaos. Modedesignern Mary Quant var särskilt stolt över att hennes man klippte hennes i en hjärtform.

Tips nej. 4 - bära en förförisk doft

Ser bra ut är inte tillräckligt bra. Du måste lukta rätt. En nyligen genomförd stor enkätstudie fann att 90% av kvinnorna (från tonåringar till pensionärer) känner sig mer självsäker när du bär doft än utan. Därför kommer bära en doft du gillar få dig att må bättre om dig själv, som alltså kommer att göra dig mer attraktiv för andra.

Uppmärksamma din dekolletage och handlederna genom att badda på en förförisk, frisk blommig doft med en ung doft, liksom Chanel Chance Eau Fraiche.

Tips nej. 5 - accessorize

Att vara naken behöver inte betyda att du bär ingenting alls. En gungande bit dangly smycken kommer att ge dig en touch av mistery, och du kan även använda den för att kittla och reta honom. För detta ändamål kan en fjäderboa vara praktiskt också, och det kommer att ge dig en bit av retro chic. Det bästa du kan bära naken, dock är sexiga pumpar. Höga klackar kan göra dina ben ser särskilt mager, och din rumpa allt så attraktiv.

Bonus tips för det långa loppet

Bästa tips för att ser bra ut, naken eller påklädd, är att bygga upp ditt självförtroende. I det långa loppet kommer du att känna dig mer säker i naken om du tränar. Det viktiga för att vara bekväm med dig själv medan avklädd, och därmed attraktiva för andra, är att vänja sig vid att vara naken. Sov i naken, njuta av dina bad - det är bara naturligt.

Aktuella artiklar