Hur man ser smalare än du är

Du har inte gjort träning eller varit på diet under en längre tid, du känner dig obekväm med din kropp och du verkligen inte vet vad man ska ha eller hur man ser smalare än du är? Här är några idéer om hur man kan se smalare genom att klä annorlunda.

Hur man ser smalare än du är

För vissa kvinnor är problemet magen som är för stor, för andra deras höfter att över accentueras och för resten benen som verkar vara för stor, men vad de alla har gemensamt är att ingenting verkar passa dem och det finns inga kläder som ser bra ut på dem!

Oroa dig inte! Kanske du inte vet det, men det finns några stora akuta knep och tips för att snabbt kamouflera din rundhet och göra dig ser smalare än du är.

Läs dem!

Ett. Framhäv de bästa funktionerna i kroppen och de kommer att dölja resten

Det viktigaste av allt råd är att lära känna din kropp och lära sig att älska allt som är vackert på det. Genom framhäver dina vackra punkter, kommer du dra uppmärksamheten bort från ojämnheter och kraftigt förbättra ditt utseende. Efter allt, tenderar varje kvinna att föra ut sina kvaliteter och minimera fel!

Om du har fina armar, kommer korta ärmar visa dem ännu mer, medan en liten bit satin kropp olja kommer perfekt belysa dem.

Dölj inte dina vackra ben eftersom du känner dig obekväm med resten av din kropp! Håll dem tonad och garvade på sommaren, och belysa deras linje med snygga skor och höga klackar. Detta kommer definitivt att förbättra ditt utseende och hålla allas ögon på benen!

Framhäv din attraktiva ser byst och din vackra decoltee - inte täcka den med stora te-skjortor, höga klänningar hals och slitna tröjor! Inte alltför djup décolletés, öppna blusar krage och halsband kommer att förbättra ditt utseende och minimera andra brister.

2. Välj färger, passar och mönster klokt

Vår besvikelse och missnöje med vår övergripande utseende är ofta resultatet av ett felaktigt val av kläder. Ta en titt på följande tips och ta reda på hur ser bättre och smalare bara genom att uppmärksamma några små saker när du klär dig.

Välj rätt färger och mönster:

 • Absolut undvika horisontella ränder! De kommer förstora din figur och gör att du ser ännu fetare än du är. Bär kläder med mönster som löper vertikalt och din kropp kommer att visas längre och tunnare.
 • Klär inte som en clown! Välj enfärgade kläder - de kommer att jämna ut din figur, utan att framhäva dåliga poäng. Om du ibland vill ändra, välja tvåfärgad klädsel eller tvåfärgade mönster.
 • Svart och andra mörka toner kommer alltid få dig att se smalare, men om du hittar dem ledsna, kan du alltid lägga till olika färg tillbehör, såsom väskor, sjalar, handskar, bälten, halsband och örhängen.

Var försiktig med stilar och passar:

 • Undvik krusiduller, crinkles, veck och andra liknande klädstilar som skapar volym på kroppen.
 • Bär inte extra stora tröjor. De kommer att göra att se ännu större än vad du är.
 • Om din överkropp är starkare och du har breda axlar och en större byst, eller för mycket magen fett, bära kläder med V-ringad eller båt-ringad öppningar. De kommer att hjälpa dig att se smalare.
 • Eliminera låga byxor och kjolar från din garderob. De kommer att göra din mage och din kärlek handtag pop ut och det är oerhört oestetiska.
 • Om din midja är en av de svaga punkterna i din figur, aldrig stoppa ditt te-skjorta eller blus i byxorna. Plocka toppar som flödar fritt runt höfterna och att förlänga vrål din midja.

Tre. Välj rätt skor

Skor är lika viktigt som kläder, ty de kan påverka utseendet på dina ben och hela din figur. Du bör därför vara mycket försiktiga när de väljer färg och stil - de måste passa dina ben liksom de kläder du bär.

 • Om du har smala vrister, bära spetsiga skor. De kommer alltid att göra dina ben ser smalare och längre.
 • Undvik remmarna runt vristerna som gör dina ben verkar fetare och kortare.
 • Bära höga klackar när du kan - de kommer att få dig att verka smalare.
 • Välj mörka stövlar eller sådana som har samma färg på dina byxor. De kommer att ha en stor bantning effekt på kroppen.
 • Bär svarta Opaques och tjocka strumpbyxor. Ni benen ser smalare.

Aktuella artiklar