OPI lack du behöver denna vinter

Visst, du kommer att behöva halsdukar, handskar och söta stövlar vinter, men du kan inte glömma en av de viktigaste (för att inte tala anpassningsbar) vintern tillbehör - nagellack! OPI erbjuder ett omfattande sortiment av färger för semesterperioden. Här är några som är säker på att vara konversation förrätter!

OPI lack du behöver denna vinter

"Color så varmt det Berns"

Vem har sagt att vintern skulle vara trist och tråkig? I själva verket är det den perfekta säsongen för att krydda upp saker! Get märkte med denna djärva, glödhet polish som sätter en hand lågor med ljus färg och glans!

"Metallic 4 Life"

Denna vackra, "kol gnistra" polska från Nicki Minaj kollektionen kommer att föra fram din starstruck personlighet, och ge din outfit lite extra OOMF. Bära denna färg på en utekväll i staden eller vid en julfest. Den ska fånga någons öga - du får massor av komplimanger!

"Sweet Heart"

Rosa är alltid i säsong, och det mjuka, rosig färg komplimanger dina rodnande kinder på vintern snö. Sofistikerad och subtila, det går bra med många hudtoner och de flesta outfits. Prova den här färgen för en avslappnad brunch med dina flickor, eller när du bara behöver en söt pop av rosor!

"Road House Blues"

Denna rika, dramatiska blå är din ideala vinter färg. Det är mystiskt, och gör att du känner lyxiga. Det går bäst med mörkare hudtoner. Detta lack är klassiskt chic, och perfekt för kvällen tillfällen!

"Over the Taupe"

Professional, neutral, och enkelt chic, kan du visa upp denna klassiska polska någonstans från ett affärsmöte till brunch. Det tillför en ny nivå av finess och elegans till alla casual outfit.

"Tack Windmillion"

Denna mint blå nyans är ett måste den här säsongen. Du kommer att älska det är coolt, trendig känsla och hur det lyser upp dina fingertoppar utan att vara alltför sommar-y.

"Vampersterdam"

Denna glamorösa plommon polish lever verkligen upp till sitt namn med "vamping upp" någon look. Det ger dig en solid, djärv färg med inslag av glitter. Kan du säga va-va-Voom?

Låt oss veta vad är din favorit OPI nagellack;)

Aktuella artiklar