Ser ut som en Victorias Secret-modellen: Vad är deras hemlighet?

Även om ingen kan ge dig vingar, eller gör din kropp ser ut som du är född att vara en underkläder modell, finns det några tips som är ganska bra, och kommer att få dig att se ut som en Victorias Secret supermodell. Ser bra handlar inte om att vara perfekt, det är en attityd och sätt att tänka, och en hälsosam dos av självkänsla.

Ser ut som en victoriaand # 8217, s secret modell: Vad är deras hemlighet?

Kvinnor i allmänhet är medvetna om att goda kostvanor och motion är det bästa sättet att må bättre om din kropp. Men med följande trick, kommer du att vara ett steg närmare den magnifika Victorias Secret bana, och allt det står för.

Lycklig är hälsosamt

Fabulous kurvor och provocerande underkläder är helt enkelt inte tillräckligt. När du ser VS ängel skaka den perfekta bytet, kommer du att märka också att hon ler och flirta, ser ut som hon har ingen vård i världen. Det är vetenskapligt bevisat att le kan förbättra ditt humör, så le och menar det. Känsla lycklig är sexig.

Självhjälp i en flaska

Vi vet alla hur farlig solen är. Använd brun utan sol produkter som du kan köpa på apotek. Det finns ingen anledning att över-göra det, eftersom du vill se naturligt och solkysst. När din solbränna är lite mörkare, kommer dina ben och mage ser mer tonad, och dina ögon kommer att stå ut.

Nästa produkt du behöver är en kropp skimmer eller glitter. Använd den klokt: sätta lite på dina rodnade kinder och på delar av din kropp som du vill lyfta fram, men undvika att se ut som du drunknar i ett glitter flaska. Mitt val för en self-tan är Jergens Natural Glow, som är billig och justerbar till din hudton.

För glitter, erbjuder Victorias Secret många olika produkter, men Bombshell är helt enkelt bra - det har det sexig sommar lukt och när du spraya på, lämnar det spår, så du bokstavligen lysa som en stjärna, utan att se ut som du försökt för hårt.

Bara en bit av falsk

Falska ögonfransar och enkla flyttbara hårklämmor kanske inte au naturale, men de är varje vinkel s måste ha. Messy och bekymmerslös lockar är attraktiva, så känn dig fri att lägga till en eller två klipp på förlängningar. De kommer inte att skada ditt hår, bara få dig att se snyggare. Precis som lösögonfransar. Även om de är falska, så länge de inte är dåligt för din hälsa, är du bra att gå.

Gå som du har vingar

Med ditt ansikte glödande och din kropp i bästa formen av ditt liv, det är en sak som kommer att göra dig ännu mer änglalik. Kraften av promenad är en underskattad färdighet. Om du inte känner dig bekväm på skyhöga klackar, bära lägenheter eller plattformar, men oavsett vad du bär, se till att stå rakt och ser stolt. Vara provocerande, men inte vara trashy. Även i en sköldpadda ringad tröja och med ett par enkla jeans du kan fortfarande vara den hetaste tjejen i stan. Allt du behöver göra är att tro att du är den bästa versionen av dig själv. Det låter som en kliché, men för att vara ärlig, säger vem som klichéer måste vara något dåligt?

Hitta din sanna färger

Se till att hitta färger som ser bra ut på dig och håll dig till dem. Varje kvinna är unik, så du måste hitta din egen perfekta nyans av röd eller blå, även den perfekta nyansen för sotade ögon ser. Försök inte att kopiera någon annans utseende, se till att hitta din egen. Det enda du ska göra är att experimentera, men inte när du är iväg till några härliga fest. Hitta lite tid att prova smink medan du är i butiken, där du kan be om hjälp.

Det är i dina ögon

Smokey eyes gör att du ser mer feminin och glamorös. Du behöver inte hålla sig till traditionella gråaktiga färger, du kan göra sotade ögon som passar din garderob och din ögonfärg bäst. Massor av mascara kommer att lägga ännu mer dramatisk look, men vad du än gör, försök att inte över-göra det.

Dessa läppar är gjorda för kyssar

Läppglans i rosa och persika är en säker och en sexig val för ganska mycket varje outfit. Se till att återfukta huden och dina läppar innan du går till sängs, och aldrig lämna din make up på. Om du är osäker på vilken läppglans är bäst, prova traditionell Lancôme eller Chanel, eller helt enkelt använda Victorias Secret produkt. Min favorit linje är väldigt sexig och det har alla make up produkter som du kanske behöver.

Och den största hemligheten är...

Ta hand om dig själv. När du har tid, besöka ett spa eller gör din egen i ditt badrum. Eteriska oljor och ljus kommer att koppla din hjärna och din hud. Om du inte vet hur eller var man kan hitta perfekta produkter för din hud, naglar och hår, fråga gärna i kommentaren. Kom ihåg att precis som du behöver lite ledigt, går samma för din hud. Precis som du behöver mat och vatten, så gör din hud. Adriana Lima, eller Miranda Kerr, inte bara född fantastisk, de är bra exempel på att skönhet är något som du behöver för att vårda och skydda.

Aktuella artiklar