UV nagellack eller vanlig nagellack

Välja vilken typ av nagellack att använda definitivt kan få mig lite frazzled. Jag har aldrig gillat akryl naglar eller stick-on ettor, så måla mina naglar ofta var en bestämd olägenhet. Lyckligtvis med så många nya tekniker i dag, tänkte jag att jag skulle prova ut och se vilka jag föredrog bättre. Här är vad jag hittade.

UV nagellack eller vanlig nagellack

UV-härdad nagellack

Att vara den typ av person som hatar att vänta på mitt nagellack att torka det ögonblick jag hörde om UV härdade Nagellack jag var stolta över. Fördelen med dessa är att dina naglar är torra direkt! För att inte nämna att de håller upp till 2 veckor. Med ett pressat schema som inte skulle använda de långvariga snygga naglar rätt?

Enda om denna teknik är att du måste få det gjort på en salong eftersom den torkas under UV-ljus. Och detta kan vara lite dyr. Det är definitivt värt att prova om du ska iväg på semester och vill vara spik-bekymmerslös.

Att ha dem på jag kände lust att ändra färg, men tar bort UV-härdade nagellack måste göras i en salong eftersom polish inte reagerar på vanliga nagellack remover.

Så min insats skulle vara att ge detta ett skott om du ska åka bort i en vecka och bara vill att dina naglar att titta andlös varje dag! Resultatet är verkligen häpnadsväckande men åtagandet att hålla din färg densamma för viss tid kan vara svårt att hantera.

Ett litet tips om du väljer den här tekniken är att tillämpa nagelband olja dagligen. Det kommer att minska torrhet som kan uppstå när du sätter nagellack på naglarna. Speciellt om du bär den i 2 veckor, men du vill föryngra din nagelbanden för att hålla dem ser fräsch.

Prova:

Regelbunden nagellack

Det har funnits i evigheter, men den polska har förbättrats över tid. För det första för att få ut det mesta av ditt nagellack finns det några saker du måste göra. Prep dina naglar (klipp, fil, buffert etc.) så att du har en solid grund vid tillämpningen av nagellack.

Det spelar ingen roll om du har långa eller korta naglar, ser polish bra på någon spik typ i valfri färg. Personligen har jag relativt kortare naglar, och jag tenderar att gå för vanliga färger i stället mönstrade. Så efter prepping naglarna, applicera ett tunt lager av baslack. Detta kommer att skydda naglarna från miljön och från nagellack själv.

När du har gjort detta, välj en färg för att måla naglarna med, jag har lagt några av mina favoriter nedan!

Jag tillämpar ett tunt lager och låt det torka i några minuter, och sedan tillämpa fler lager tills du har nått önskad konsistens, i mitt fall det är oftast 2 skikt.

Följ denna genom att rikta den övre kanten av nageln lätt med borsten för att minska flisning senare. Det kommer också att ge nageln en färdig färg look.

När det är torrt, applicera ett topplack för att lägga glans och hållbarhet av dina polish. Skaka inte din top-coat eftersom det skapar bubblor och påverka hur den tillämpas på nageln.

Ja, kommer denna metod att ta mer tid och möda, men du kan ändra färgen som du vill och det kan bokstavligen vara så billig som du gör det.

Voila! Där har ni det, de två tekniker som jag bäst har varit bekant med. Jag skulle personligen gå för regelbunden polish på en dag-till-dag basis och UV-härdad ett mer speciella och varaktiga tillfällen. Omständigheterna har listats ut för dig nu är det din tur att ge det ett försök! Berätta hur du får och vad du tycker är den bästa metoden för dig!

Aktuella artiklar