5 enkla tips för att kombinera röda skor

Vi vet alla att det är något speciellt med de sexiga, djärva, högklackade skor. Tjusningen kring dem är ännu större när deras färg är röd. Många kvinnor avstår från bär röda skor, som fruktade att de inte kommer att kunna kombinera dem ordentligt. Det är därför vi gjorde den här korta och enkla, lista med tips för att kombinera röda skor. Följ våra råd och njuta av bär din favorit par skor hela sommaren.

5 enkla tips för att kombinera röda skor

När vi säger röda skor, de flesta av oss menar flott eleganta högklackade stilettos. Lämpligt att bära på kvällen, är de garanterat att öka ditt självförtroende och ge dig den otroliga känslan av ren sexighet.

Varför inte hålla den fantastiska känslan även under dagen, utan risk för att titta "olämpligt"? Ja, kan du bära röda skor hela tiden. Bara kombinera, och bära dem efter våra enkla tips och du kommer att göra huvuden tur.

Ett. Kombinera dina röda skor med mörk denim

Detta är en fantastisk kombination för dig att bära under dagen. Välj ett trevligt par medium häl skor i klarrött, tillverkad i mjukt läder, eller ens ett par snygga sandaler eller balett lägenheter, och para ihop dem med dina favorit mörka jeans. Håll jeans väldigt enkelt eftersom skorna ensam får du all den uppmärksamhet du behöver.

Ha en enkel vit topp eller en överdimensionerad vit skjorta, med lite metall eller tråd smycken, stora solglasögon och en väska i ljusare neutrala färger, och du kommer att känna "mode" även i din casual outfit. Lägga några röda tillbehör som ett bälte eller en scarf är också trevligt om du är den typen av tjej som gillar att ta upp det ett snäpp.

 • Top - Grädde Beige Chiffong Silk Shirt
 • Jeans - French Navy Skinny Jeans
 • Skor - Kors Michael Kors Galli Suede Mary Jane Pump
 • Smycken - Chunky Chain Bracelet
 • Väska - Micha Franska Shoulder Blush

2. Röda skor och klänningar sommaren - En match made in heaven!

Här är ett annat enkelt tips om hur man hittar en matchning för dina skor, och bära dem under dagen. Som vi alla vet, det finns många fördelar med att bära en klänning. Klänningar är flickaktigt, bekväma och bara vackra. Hitta en trevlig, helst siden, lite ovanför knät, mössa ärm, sommarklänning i en ljusare färg, och kombinera den med din favorit röda sandaler, eller balett lägenheter, och du kommer att se häpnadsväckande.

Traditionellt, röda skor går bra med övervägande vita klänningar, med lite marinblått eller svart, eller grått på dem, men du bör också försöka kombinera dem med blommiga klänningar, förutsatt att det blom-trycket är inte alltför överväldigande.

 • Dress-Red Flower Bubble Hem omlottklänning
 • Skor-Dolce Vita Laci
 • Tillbehör-Woodbridge Floppy Hat

Tre. Röda skor är ett perfekt val att bära till jobbet

Är du trött på att bära samma tråkiga kläder till jobbet varje dag? Det är ofta svårt att uppnå ser professionell, och uttrycka din personliga stil på samma gång, särskilt om din stil uppskjuter från de normer affärsdress.

Röda skor kan erbjuda dig en söt fly från den dagliga rutinen att gå för samma tråkiga högtidsdräkt dag in och dag ut. En fin grå, A-line, eller figursydda, knä lång kjol matchas med en vit, eller en ljusblå, skjorta och de förtjusande medelstora häl pumpar kommer få dig att se ut som en mycket professionell drottning stil.

Bara se till att den röda av skorna är inte så levande. Satsa på något mörkare eller mindre eldig. Burgundy kan vara en fin färg för detta tillfälle.

 • Top-Artizia Wilfred Dance Hall Blus
 • Kjol-Nina Ricci Wool Crepe Skirt
 • Skor-Valentina Patent Pump
 • Bag-Ivanka Trump Crystal Top Handle Shopper

4. Party Edition-för de djärva och kära

Röda skor är ett utmärkt val för en utekväll i staden. För detta tillfälle är det tillåtet att leka med färger och mönster. Du kan kombinera dina peep toe röda pumps, med några extravaganta figur smickrande flerfärgade klänningen, eller evenchoose en klänning i en annan levande färger.

Om du känner för att göra något "riskabelt" Prova att kombinera rätt sorts röda skor med en blå, turkos eller ens en lila klänning. Du bör också gå för de blanka materialen. När du inte känner för att experimentera, är en klänning i nude (hudfärg) alltid ett säkert val.

 • Klä Emilio Pucci Black Beaded Miniklänning
 • Skor-Valentino
 • Bag-Moyna Beaded Frame Clutch

Fem. Den ultimata klassikern

Vårt sista tips: Den otroligt lilla svarta klänningen som du älskar så mycket, och de sexiga röda skor du har som förde dig hit i första hand. Denna tidlösa kombination är en sak som aldrig kan gå fel!

Ha kul bär dina röda skor och njuta observera fascinerande effekt de har på alla i rummet!

 • Klädsel: Skift Klänning med Origami Veckat Krage
 • Skor: Christian Louboutin
 • Väska: Alexander McQueen

Aktuella artiklar