5 outfits att bära med elektriskt blåa klackar

Gör ett djärvt uttalande med skor i den trendiga, högspänningsledningar elektriska blå färg. Om du känner att din outfit behöver något extra, sparka upp ett snäpp med elektriskt blåa klackar. Här är hur man matchar dem med saker du redan har i din garderob.

5 outfits att bära med elektriskt blåa klackar

När du väljer hälarna, inte gå överbord med detaljer, låt färgen tala för sig själv. Det kommer också att göra att matcha resten av din outfit lättare.

Go neutral

Få en neutral färgad overall, i en trendig spetsmönster eller en frans. Du kan också gå med en matchande topp och shorts, eller en kort kjol. Den beige eller lax kommer att förstärka din sommar solbränna, medan skorna kommer att lägga en extra pop till din outfit. Prova flashier skor, eller hålla dem enkla och shoppa med en söt pannband eller örhängen ljuskrona.

Go romantisk

En vit, hippy chic klänning kommer att fungera bra med fet färg på dina skor. Leta efter en ljus, romantisk material som täcker skuldrorna, eller hitta en axelbandslös klänning med en fluffig kjol. Hursomhelst, inte gå under knäet med längden, vill du ha dina ben att visa. Välj en mer klassisk sko form. Accessorize med en chunky ring, eller nagellack matchar skorna.

Go rockchic

En helsvarta klädsel paras med dessa kommer att få dig att stå ut även i mängden av den punk konsert! Mixa och matcha din svarta toppar och bottnar, och för en ännu djärvare utseende, kasta in några ogenomskinliga strumpbyxor. Detta kan också vara en bra look för hösten.

Go färgrik

Electric blue inte bara gå med mörka eller neutrala färger, kan det komplimang också en annan djärv valfri färg. Gå med kanariegult, eller en peachy rosa och matcha accessoarer till dina skor. Gör tillbehören mer dämpad under prim Sixties "look, eller gå experimentera med ett åttiotalets look. Behåll skorna enkel, eller gå till en vassare form och design.

Gå vardagligt

En enkel vit linne med en mördare par mörka jeans kan tyckas alltför vardagligt, men gör det räknas med ett par av högspänningsledningar blå stilettos. Prova magra ettor, den hoprullade stil eller sjuttiotalet bellbottoms med bara en titt på dina skor visar. Detta fungerar bäst med mörk denim.

Aktuella artiklar