När ska bära svarta satin skor

Nu flickor, vi vet alla vad den viktigaste tillgången i din garderob är? Hör jag er alla skrik SKOR? JA! Det stämmer! De kan göra någon kombination flott om plockat ut rätt! Lyckligtvis finns det flera tusen olika typer, för varje kvinna på jorden att välja. Idag är vi är här för att presentera det absolut måste för aftonklänningar och en intressant pjäs för glimma street fashion stil, hennes majestät - den svart satin sko.

När ska bära svarta satin skor

Är de inte fantastiska? Oavsett om de är låg budget köpta eller high fashion skor designer eller även om du fann dem i din mormors gamla garderob, de är precis vad du behöver för att omedelbart glam upp din look! Här är några råd om hur man bär svarta satin skor och göra huvuden spinn:

Ett. Formell middag / cocktailparty

Det finns inget classier som säger "Du tittar på en riktig dam, mister." då enkel men ändå elegant kurviga klänning kombinerat med svart satin skor. Gå inte överbord med detaljer, en matchande clutch och bara ett smycke är allt du behöver. Mindre är mer, och en riktig dam vet hennes skönhet inte skall kvävas med för mycket glittrig detalj. Låt svarta satin skor talar för sig själva, som du tryggt gå ner för trägolv i en välgörenhetsgala.

2. Clubbing

Ok, kanske du hittar den här vansinnigt att ens tänka på, men svarta skor satin i kombination med ett bra par skinny jeans, svart topp och skinnjacka - är varmt som fan och helt POSH! Med denna kombination, kan du släppa dig lös på smycken och frisyr. Experimentera gärna med olika färger på toppen eller kanske en genomskinlig spets skjorta, varför inte? Glöm inte att plocka ut ett par du kan dansa hela natten och vi garanterar att du kommer vara den att vrida huvudet.

Tre. Vardagliga gatumode

Kaffe eller brunch med flickorna? Svart satin skor med öppen tå - gå lätt med klackar - kombinerat med ett 60-stil klänning, bäst om monokromatiskt geometriska tryck, gör att du känner dig bekväm och söt som du delar din lördagskväll ut berättelser. Täck axlarna med vanliga gamla jeansjacka, glam upp det med stora örhängen och retro solglasögon, en nypa lätt blommig parfym och du är bra att gå!

Som ni ser, det finns ingen gräns för vad du kan kombinera svarta satin skor med! De är själva essensen av stil och kan få dig att känna glamorös och elegant även i slitna jeans. Använd dem som omedelbar självförtroende booster och kom ihåg - det är inte det om de svarta satin sko inte passar!

Aktuella artiklar