5 tips om hur man bär läppstiftet

Du har haft det med din samma gamla rosa eller rött läppstift, och du naturligtvis tänkt på orange. Visst, det är en bra idé i teorin, men i praktiken är det en "lite svårt att dra av. Svårt, men inte omöjligt. När det är gjort på rätt sätt, det är en mycket originell make-up stil och kan se riktigt, riktigt bra. Så, vill du göra det? Här är 5 tips som hjälper dig att rocka läppstiftet och ser fantastiska.

5 tips om hur man bär läppstiftet

Ett. Framställning

Du måste givetvis först ta hand om grunderna. Läppstift av något slag ser illa ut om det finns någon typ av hår över dina läppar. Du kanske inte ser det, men det finns där. När du vaxa det, kommer allt ser så mycket bättre. Och smärtan - det är värt det. Ingen vill ha en kvinna med mustasch.

2. Vita tänder gör skillnad

Eftersom färgen orange har ett gult pigment till det, kommer det bara accent det gula i tänderna. Om dina tänder är lite gul, glöm läppstiftet som det kommer bara göra det värre. Försök blekning det. Här är ett hem recept för att göra dina tänder vitare - köpa lite läsk bikarbonat blanda det med en droppe citronsaft. Borsta tänderna med mix - det kommer att göra dem direkt vitare. Du kan bara göra detta en gång i veckan, och resultaten är jättestor.

Tre. Välj rätt nyans av färgen orange

Nu när du har gjort det riktigt tråkiga delen, är det dags för det roliga ska börja. Välj rätt nyans av färgen orange.

Om din hud har en engelsk ros känner till det, använd persika orange nyans. Det kommer att få dig att se ut som en älva. Undvik de riktigt elektriska nyanser eftersom de kommer att få dig att se ut som en galning från 80-talet.

Mid-orange läppstift är perfekt för oliv hud - det får dig att se ut som en ung Monica Belluci. Om du har riktigt, riktigt mörk hud, anser själv välsignad. Mörk hud och orange läppstift är en match made in heaven! Du kan klippa någon nyans du vill - från peachy orange till det riktigt electric orange.

4. Tillämpa den på rätt sätt

Ansökan är mycket viktigt. Nu när du har plockat den perfekta nyansen för dig själv, inte förstöra det med dålig tillämpning. Köp en läppenna och rita konturen av dina läppar. Sätt din perfekta läppstiftet och applicera sedan en smula lite för löst puder över det för att göra läppstift stanna kvar.

Fem. Matcha det

Du undrar vad mer finns det att det, inte få oss igång. Oavsett hur bra läppstift ser på dig, kan du alltid enkelt förstöra det med resten av din make up. Försök att inte mer än göra resten av din make up. Den enda färg som går bra med orange läppstift är svart. Använd den mörkaste nyansen av svart mascara. Om det är nattetid och du kommer någonstans speciellt, kan du göra en katt öga med en kajal eller / och eyeliner. Kombinationen av apelsin läppstift och ögon katt gör att du ser mycket exotiskt. Det är en riktigt cool look som nästan ingen använder.

Så, älskling, nu när du ser fantastisk gå vidare och bli fantastiskt! Slå dem döda!

Aktuella artiklar