7 viktiga tips om hur man ansöker lösögonfransar lätt

Långa ögonfransar kan göra dina ögon ser större och bredare, och att du ser mer glamorös, sexig och inbjudande. Tyvärr har inte alla av oss har välsignats för att ha en sådan läcker och underbara ögonfransar.

7 viktiga tips om hur man ansöker lösögonfransar lätt

Lyckligtvis finns det många olika typer av falska ögonfransar som kan lösa alla dina skönhet problem. Med bara lite övning kommer du att kunna lysa upp dina ögon på mindre än 3 minuter!

Här är en kort guide om hur man ansöker lösögonfransar enkelt, snabbt och framgångsrikt.

Lösögonfransar alternativ

Du kan antingen välja en full uppsättning av lösögonfransar eller välja små kluster av individuella fransar.

För en mer naturlig look tillämpa individuella fransar, eftersom de är perfekta för att fylla i dina egna glesa och kära. Om du istället vill uppnå tjockare och fylligare ögonfransar, ögonfransar opt för hela uppsättningen.

Tips och tricks om hur man ansöker lösögonfransar lätt

Ett. Se till att dina ögonlock och ögonfransar är helt rena, och om nödvändigt häll en liten mängd sammandragande eller toner, på en bomullstuss och torka försiktigt över ögat område för att ta bort överflödig olja.

2. Applicera makeup på ögonen som vanligt. En tjockare eyeliner linje kommer att täcka gapet mellan lösögonfransar och din naturliga fransraden, och se till att huden inte syns. Nu, curl dina fransar och applicera ett lager mascara. Detta kommer att hjälpa din naturliga fransar att blanda bättre med de falska.

Tre. Använd din pincett för att försiktigt ta bort dina lösögonfransar från lådan. Placera dem på ögonlocken för att kontrollera om de är för bred eller för lång för formen på dina ögon.

Om de är för långa, trimma dem, och se till att lämna dem längre mot de yttre hörnen av dina ögon. Aldrig skär dem rakt över, men försök trimning varje enskild frans på en annan längd för att ge dem ett mer naturligt utseende.

Om de är för breda, bara klippa bort några hårstrån i ena änden, eller skära en liten del av den yttre kanten med ett par små sax. Testa igen och trimma mer om så behövs, tills de passar perfekt ditt öga form och storlek.

4. Med hjälp av en tandpetare eller en fin makeup borste, eller något annat liknande verktyg i ditt val, applicera lim längs basen av lösögonfransar. Kläm inte det direkt från tuben, eftersom för mycket produkt kommer att komma ut. Tillsätt lite mer lim till kanterna av fransarna, som kittet tenderar att avklinga lättare vid hörnen.

Vänta i cirka 30 sekunder innan lösögonfransar till din lock, eller tills limmet blir klibbig.

Fem. Använd fingrarna för att applicera fransarna på ögonlocket så nära som möjligt till basen av din naturliga fransar. Tryck ner ordentligt, speciellt på de yttre hörnen av remsan. Med svamp ögonskugga applikatorn, gå tvärs över bandet och tryck fransarna på plats för att säkerställa god vidhäftning.

Vänta i 30 sekunder till 2 minuter tills limmet torkar helt.

6. Applicera ett tunt lager mascara, eller använda en ögonfrans eller ögonbryn borste för att blanda dina ögonfransar i de falska.

Om det finns några luckor mellan din naturliga fransraden och lösögonfransar, täcka upp dem, med hjälp av en mörk vätska eller penna eyeliner.

7. Om ansöker individuella fransar, pressa en liten mängd lim på folie eller någon hård yta, och använda pincett för att doppa spetsen på varje ögonfrans i limmet. Låt limmet torka i en minut eller tills det blir klibbigt.

Använd pincett igen för att sätta individuella fransar mellan din naturliga fransar så nära rötterna som möjligt, och se till att utrymmet dem jämnt och naturligt över fransraden.

Håll limmade lash på plats under några sekunder för att låta den följa väl. Låt det torka i ett par minuter, och sedan krypa dina fransar med en ögonfransböjare och applicera några lager mascara. Detta kommer att göra falsies att smälta väl in i din naturliga fransar.

Nu är du redo att gå ut och förtrollar alla som du vill med dina fantastiska ögon! Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Aktuella artiklar