Kim Kardashian sotade ögon video tutorial

Få kvav, rökiga ögat ser av en TV-stjärna med denna enkla makeup handledning!

Kim Kardashian sotade ögon video tutorial

Den rökiga ögat är en sexig look för kvällen, och vem skulle bära det bättre än Kim K, som får betalt för att se bra ut på händelserna? Följ dessa enkla tutorials för att få hennes utseende.
Här visar vi dig en tutorial gjort av hennes make-up artist på Kim själv, så de bästa resultaten garanterat! Experimentera lite, beroende på intensiteten av den effekt som du vill uppnå, men också på din ögonfärg och hy.

Du behöver följande produkter, varav de flesta har du förmodligen redan har i din make-up väska.

  • flytande foundation
  • concealer
  • löst puder
  • ögonbryn penna
  • eyeliner eller ögonpenna
  • ögonskugga (mörka, medelstora och ljus i den valda färgen)
  • mascara
  • överstrykningspenna
  • lösögonfransar (valfritt)

Kim älskar Lancôme Hypnose och L'Oréal välutfylld mascaror, MAC och Ben Nye ögonskuggor, Ardelle faux ögonfransar och Smashbox Brow Tech To Go.

Satsa på kvalitetsprodukter som du är bekant med, eftersom du kommer att bära en massa smink på dina ögon!

Bara ett par leenden eller en nysning och din make-up kommer att köra ner ditt ansikte på nolltid, om du inte väljer långlivade produkter.

Grunden är mycket viktigt, eftersom det kommer att avgöra hur länge resten av det kommer att stanna på ditt ansikte. Den rökiga ögat kräver mycket ögonskugga och penna / liner, att verkligen göra ögon sticker ut i ansiktet. Vad är coolt om det är det faktum att även om det ser bättre ut på mörka ögon som Kim K: s, kommer det också att arbeta med blå eller gröna ögon.

Den prepping processen är densamma för alla handledning. Rengör, och sedan tillämpa fuktighetskräm i hela ansiktet. Efter ett par minuter, börja applicera foundation med en make-up svamp över hela ansiktet, inklusive ögonlocken. Täck området under ögonen med en lätt concealer, och ställa in alltihop med löst puder.

Kim K. också har ganska starka ögonbryn, så gör din båge mer uttalad genom att dra i dina ögonbryn. Applicera highlighter över kindbenen med en bred borste.

Nu, för ögonen! Här Kim och hennes make-up artist visar oss en rökig ögat ser i lila och rosa, perfekt om du inte vill gå alla ut och göra det i svart.

Applicera en ljus beige eller rosa skugga över ögonlocket. Ta en mörkblå skugga, börja på utsidan av ögonlocket och arbeta dig mot den inre delen, färgning globlinjen. Svart eyeliner går nästa - line hela ögat på insidan, nära tårkanalerna.

Var försiktig, kan detta medföra några tårar ut!

Sedan linje området under din nedre fransarna. Oroa dig inte om det kladd och använd en tops för att mjuka upp linjen.

Markera den inre ögonvrån med en pearly ögonskugga och linje din övre fransarna med en svart skugga, går upp från hörnet bara lite. Blanda den i vecket.

Avsluta utseendet med lager svart mascara, och du kan också bära falsies för extra glamour! Neutrala läppar går utmärkt med sotiga ögon, så var generös med persika, ros eller beige glans.

Ett tips från Kims make-up artist - använd svart ögonskugga istället för liner när du kan, eftersom värmen av din kropp inte kommer att påverka det så mycket! Om du inte känner dig säker nog med en pensel, är liner bra, det kommer bara att kräva touch-ups under din kväll.

Denna look är i en mer neutral palett, men du kan använda samma steg med mörkbrun eller svart, eller kanske prova några färger utanför din komfortzon!

Denna handledning är super enkel och visas på Kim själv, så du vet att du kommer att få det certifierat Hollywood look.

Har du blå ögon? Här är en sotning handledning för dig.

Aktuella artiklar