Make up tips för asiatiska kvinnor

När vi tänker på vackra asiatiska kvinnor, deras felfri hud och förföriska ögon, kommer ett ord till sinnet - porslin. Det som de flesta människor inte inser är att, för de flesta kvinnor, felfri innebär att veta hur man ska hantera flera problem, och göra dem till något häpnadsväckande. Här är hur.

Make up tips för asiatiska kvinnor

Foundation

Asiatiska kvinnor har en stor nackdel när man väljer en stiftelse. De måste hitta en utan rosa underton. Detta kan vara riktigt svårt eftersom de flesta stiftelser innehåller åtminstone en liten mängd av det. Tyvärr kommer asiatiska kvinnor som använder en röd foundation, nästan oundvikligen, ser alltför artificiella, så du bör fokusera på att hitta en kompletterande stiftelse med gula eller oliv undertoner.

För extra effekt, tillämpas första gången på en makeup primer, och sedan täcka den med ett tunt lager av pulver. Detta kommer att jämna alla problematiska undertoner, och lämnar dig en behaglig yta att arbeta med.

Om du letar efter en naturlig look som kommer från naturen, prova att använda lite mineral makeup. Det ser elegant, känns elegant och är elegant. Den är tillverkad av mousserande mineraler, trots allt.

Ögon

Asiatiska ögon är lite komplicerat för konventionell makeup. Många asiatiska kvinnor har problem med en så kallad - enda ögonlocket, eller tunga ögonlock som gör ögon ser trött och svullen. För att uppnå den rökiga ögon ser, behöver du några kunskaper i skuggning. Oroa dig inte, det är inte svårt. Bara börja med en ljus skugga på ögonbrynen och intensifiera färgen när du närmar ögonfransarna. Färger som marinblå, grå, olika nyanser av brunt och grönt är ett bra val.

Svart eyeliner är alltid en bra idé. Använd det fritt, eftersom mer eyeliner du använder, desto mer definierade dina ögon ser.

Den trötta, svullna utseende kan minskas med hjälp av aprikos nyanser. Denna färg kommer att se naturligt mot huden, med en något blankare vädjan, perfekt för att muntras upp det sömniga ögonlock.

Kindbenen

Kindben sticker ofta ut med asiatiska kvinnor, och det kan störa deras, annars ungdomlig överklagande. För att ställa denna raka, måste du gå runt kindbenen, med en rosa eller en mjuk lila rodna. Använd höjdpunkter på toppen av dina kindben till komplimang formen på ditt ansikte.

Medan du är på det, kanske du vill experimentera med utseendet på dina kinder. Om du vill banta dem, suga dina kinder i, och applicera rouge inne i centrum. Markera dina kinder runt rodna, och titta på difference.For något fylligare kycklingar prova vice versa, men vara mycket subtila.

Liknande princip kan användas för sliming näsan. Det kommer att se en hel del som ritning, eftersom du måste använda en mörkare nyans på båda sidorna av näsan, och markera den huvudsakliga delen. Var extra försiktig, eftersom det, om det görs slarvigt, kan vara riktigt märkbar.

Det finns ett enormt utbud av makeup alternativ för asiatiska kvinnor, och genom att följa dessa enkla riktlinjer kommer du vara på en säker väg till att hitta din egen!

Visste du att en av de mest populära YouTube Makeup gurus är en asiatisk tjej Michelle Phan? Kolla in hennes kanal och lära grymma tips från denna flicka - hon vet att hennes makeup! Enkelt och lätt, med fantastiska resultat!

Aktuella artiklar