Makeup måsten du inte kan vara utan

Ser ganska svårt arbete, eftersom du måste titta på vad du äter, tränar regelbundet, ta hand om din hud. Varje kvinna behöver extra hjälp med att bibehålla sitt utseende och det är därför makeup är här.

Makeup måsten du canand # 8217, inte vara utan

Idag ska vi gå igenom smink väsentligheter, dela upp dem i några kategorier. Detta kommer att hjälpa dig organisera din makeup, påminna dig vilka produkter du behöver för att köpa och vilka som är en faktisk nödvändighet.

Först av allt, jag fick det här tipset från en professionell make up artist när jag var en tonårs modell. Ta två makeup fall, en för din dagliga användning och den andra för dramatisk, ser partiet. Till exempel, svart mascara är en vardaglig måste ha, medan lila är inte. Även om du kan bära sotade ögon överallt, bör du spara neon ögonskuggor för rockkonserter eller galna födelsedagar. Vårt uppdrag är att ta reda på vilka produkter som hör till makeup fall nummer ett, så låt oss börja med stiftelser och pulver.

Face

Du behöver veta din hudtyp och köpa en stiftelse enligt detta. Det är enkelt, bara att gå till Sephora eller någon plats där du kan köpa kvalitet smink och be säljaren kvinnor för hjälp. När du hittar vilken hudtyp du har, måste du hitta en perfekt produkt. Du behöver inte hålla sig till ett enda varumärke och om något ser bra ut på din hud, betyder det inte att någon annan ska använda den också.

När du har grunden, är det dags för concealer, eftersom det är ett perfekt vapen för att dölja mörka ringar runt ögonen och ett pulver eller bronzer, beroende på vad du föredrar. Det verkar som en hel del, men det är faktiskt en rutin. Undvik produkt baserad på olja och alltid välja de med SPF. Stiftelser och pulver ger inte bara ett bättre utseende, men de kommer också att skydda huden från sol, vind och luftföroreningar.

 • Concealer (elizabetharden.com)
 • Dolce & Gabbana Bronzing Powder (harrods.com)
 • Yves Saint Laurent Matte Touch Compact Foundation (barneys.com)
 • Estée Lauder Compact (saksfifthavenue.com)

Läppar

Om dina läppar har små sprickor, kommer ingenting ser bra ut på dem. Det är därför ett läppbalsam är ett måste. Du bör använda den dagligen, precis som dagen eller krämer natten. När din hud ser bra ut, behöver du mindre smink. Nu är vi alla olika, men varje kvinna ska hitta en perfekt nyans av rött läppstift, eftersom det är en tidlös klassiker.

Andra behöver du ett läppglans. Du kan bära den överallt, med eller utan läppstift, men håll dig till dem som inte är oljig. Du vill ha läppar som lyser, inte se ut som du mycket olja på dem. Dessutom behöver du en läppenna eller läppenna, för att korrigera brister i formen på dina läppar. Du behöver bara den ena, som detarminated genom huden och läppfärg.

 • Nars Matte Lip Pencil (johnlewis.com)
 • Av Terry Terrybly Shine Lip-gloss (barneys.com)
 • Sara Happ the Lip Scrub (nordstrom.com)
 • Armani Läppstift (barneys.com)
 • Yves Saint Laurent Skimrande läppglans (yslbeautyus.com)
 • Dior Nude Läppstift (nordstrom.com)
 • Shea Lip Balm (debenhams.com)

Ögon

En palett av grundläggande ögonskuggor är en användbar produkt, men inget slår de magnifika effekter som mascara ger. Håll dig till svarta eller bruna färger, om du är blek blondin. Kom ihåg att du måste byta ut din mascara varje 6 månader, eftersom det är hur länge de varar, när de öppnas. Du kan krypa dina ögonfransar, men det är valfritt. Dock är en bra uppsättning av makeup borstar inte och du behöver rengöra dem regelbundet, tvätta dem bara med vatten och låt dem torka på en pappershandduk.

Det är oerhört viktigt att allt som går i närheten av ögonen är ren, eftersom huden runt dem är mycket känslig, precis som ögon. En svart krita eller eyeliner kommer att göra underverk för dina ögon, men låt oss inte glömma ögonbrynen. Du behöver ha dem plockade minst en gång per månad och du kan använda en speciell penna för att rätta till dem.

 • Nars Eyeliner (liberty.co.uk)
 • Lancôme Hypnose Star Mascara (johnlewis.com)
 • Bobbi Brown Grundläggande Brush Collection (johnlewis.com)
 • Max Factor Smokey Eye Effect Eye Shadow (nelly.com)
 • Cle de Peau Beauté Ögonbrynspenna (neimanmarcus.com)

Kinder

Kompakt rouge är lätt att använda om du har rätt borste. Däremot kan krämig och flytande kära ser ännu bättre, men du behöver öva hur man använder dem. Det största misstaget kvinnor gör är valet av färg. Det ska se naturligt, så stenskvätta huden är rättvis, medium eller mörk, måste du hitta nyanser av rosa eller persika som ser undertexten.

Annars kanske du ser ut som du arbetar i en cirkus. Att välja rätt nyans av rouge är förmodligen den största av alla makeup utmaningar, men när du är osäker, be proffs.

 • Guerlain Terracotta Blush (bloomingdales.com)
 • Yves Saint Laurent Gel Blush (yslbeautyus.com)
 • Le verksamhetsgren de Beauté Kabuki Brush (saksfifthavenue.com)
 • M • A • C Mineralize Blush Duo (nordstrom.com)

Allt detta kanske låter som det är för mycket, men det är faktiskt inte. Så, för att tillfredsställa din dagliga makeup behov, behöver du rätt foundation, kompakt puder, mascara, kajalpenna eller eyeliner, lite rouge och ett läppglans eller ett läppstift. Håll dig till neutrala och naturliga färger och investera i vissa produkter, särskilt stiftelser.

Dela inte din makeup, men om du gör det, se till att rensa upp för att undvika infektioner. Om du vill ha lite extra råd om makeup för speciella tillfällen, fortsätta läsa google.com och gärna be om vår hjälp.

Aktuella artiklar